Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Fikrim güzel yöneticiler özellikle bakabilir misiniz ?

alemdaryusuf61alemdaryusuf61 Gönderiler: 506
29.07.2014 düzenlendi kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
benim bir fikrim var oyun için çok yararlı olucaktır bence :
herkesin yakutlarının ayrı bir şifresi olsun. yakutlu bir iş yapılacağı zaman her zaman bastığımız tik butonundan sonra karşımıza prime timelerde olduğu gibi küçük bir pencere açılsın bu pencerede bize yakut kasamızın şifresi sorulsun. bu şifre yazılmadan bir yakut bile harcanmasın
yararları:
-yakutlarım kayboldu yanlışlıkla butona bastım gibi şikayetler kalkar
-bir kişinin kalesinin şifresi çalınsa bile giren oyuncu yakutları harcayamaz
-bu güvenlik tedbiri nedeniyle isteyenler korkmadan yakut birikimi yapabilir,yüksek miktarda yakut çekebilir
-forumda bi şikayet vardı arkadaşlar şifremizi vermezsek ittifaktan atıyorlar verince bizi kandırıp yakutları boşaltıyorlar diye.. bu sorun da bitmiş olur çünkü saldırı geldiği zaman destek atacağız bahanesi yakut şifresini almak için yeterli değildir

yakut şifresi de aynı şifreyi değiştirmek gibi bir bölümden yapılsın ve onu değiştirmek için giriş değil, yakut şifresi kullanılsın, o da unutulduğu zaman e mail ile alınabilsin. kilitli yakutların kaç tane olduğunu gösteren yerde küçük bir kilit resmi olsun:) yakutları istediğimiz zaman kilitli bölümden kaldırabilelim

fikirlerinizi bekliyorum... yönetici arkadaşlar beğenirlerse lütfen ggsye iletsinler
Post edited by alemdaryusuf61 on

Yorumlar

• mecoistmecoist Gönderiler: 4
    22.07.2014 düzenlendi
    cok dogru ittifak kasasinida oyle etseler super
  • kicke37kicke37 Gönderiler: 475
    22.07.2014 düzenlendi
    kebap gibi fikir :)
  • abbas63abbas63 Gönderiler: 1,647
    22.07.2014 düzenlendi
    aynn ekipmanlar icinde ve karakollar icin de
  • ValuedValued Gönderiler: 15
    22.07.2014 düzenlendi
    herkesin yakutlarının ayrı bir şifresi olsun. yakutlu bir iş yapılacağı zaman her zaman bastığımız tik butonundan sonra karşımıza prime timelerde olduğu gibi küçük bir pencere açılsın bu pencerede bize yakut kasamızın şifresi sorulsun. bu şifre yazılmadan bir yakut bile harcanmasın
    yararları:
    -bu güvenlik tedbiri nedeniyle isteyenler korkmadan yakut birikimi yapabilir,yüksek miktarda yakut çekebilir
    -forumda bi şikayet vardı arkadaşlar şifremizi vermezsek ittifaktan atıyorlar verince bizi kandırıp yakutları boşaltıyorlar diye.. bu sorun da bitmiş olur çünkü saldırı geldiği zaman destek atacağız bahanesi yakut şifresini almak için yeterli değildir

yakut şifresi de aynı şifreyi değiştirmek gibi bir bölümden yapılsın ve onu değiştirmek için giriş değil, yakut şifresi kullanılsın, o da unutulduğu zaman e mail ile alınabilsin. kilitli yakutların kaç tane olduğunu gösteren yerde küçük bir kilit resmi olsun:) yakutları istediğimiz zaman kilitli bölümden kaldırabilelim

fikirlerinizi bekliyorum... yönetici arkadaşlar beğenirlerse lütfen ggsye iletsinler
    Çok güzel bir fikir bencede böyle bir şey olursa çok güzel olur :)
  • mudemude Gönderiler: 129
    22.07.2014 düzenlendi
    yararları:

Gerçekten çok güzel bir fikir. Sana katılıyorum... :):) Hem yararları da var...
  • sebuhi1234sebuhi1234 Gönderiler: 10
    22.07.2014 düzenlendi
    Çok güzel fikir ama küçük harcamalarda mesela 15-200 yakut arası bir az sıkıcı olur.Bence 10-500 yakut arsı bina ittifak yatırımları dışında şifre istenilmesin.
  • taktik suikasçı (TR1)taktik suikasçı (TR1) Gönderiler: 83
    23.07.2014 düzenlendi
    kebap dedinizde ben acıktım
  • sebuhi1234sebuhi1234 Gönderiler: 10
    23.07.2014 düzenlendi
    Konu dışına çıkma
  • PinacoladaPinacolada Moderator Gönderiler: 1,180
    29.07.2014 düzenlendi
    Önerin için teşekkürler. Not alınmıştır ve ilgili arkadaşlara iletilecektir.
  • KRaLıNıZGeLDi (TR1)KRaLıNıZGeLDi (TR1) Gönderiler: 451
    29.07.2014 düzenlendi
    Pinacolada yazdı: »
    Önerin için teşekkürler. Not alınmıştır ve ilgili arkadaşlara iletilecektir.

Benim önerimi de iletsen fena olmazdı.
  • MileyCyrus (TR1)MileyCyrus (TR1) Gönderiler: 1,486
    29.07.2014 düzenlendi
    kicke37 yazdı: »
    kebap gibi fikir :)
    HAYIR KÖFTE :d

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak