Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Oyundaki etkinlikler hakkında bazı eleştirilerim

merhaba dostlar. ben goodgame empire'ı 4-5 yıl önce oynadım fakat sonradan bırakmıştım. bu sene yeniden başladım ama oyundaki göçebe saldırısı, yabancı kale saldırısı vb. etkinlikler  hakkında birkaç eleştiri yazmak istedim
öncelikle etkinlikler tamamen saçmalık haline dönüşmüş. eskiden hatırladığım kadarıyla etkinliklerden bir dolu asker, ekipman, para, saldırı savunma aleti vb. kazanılabiliyordu ve bunu tüm oyuncular yapabiliyordu. fakat şimdi her etkinliğe ayrı bir seviye sınırı koyulmuş.
etkinliklere kolay, orta, zor gibi değişik zorluklar getirilmiş. açıkçası gayet faydalı birşey. fakat benim gözlemlediğim kadarıyla hangi zorluğu seçersek seçelim yapay zeka kaleleri çok güçlü oluyor (bu dediğim güçsüz oyuncular için geçerli). örneğin yabancı kale saldırısı etkinliğinde en kolayı seçtiğimde kalede 2 bin asker oluyor. eskiden oyuncunun seviyesi atıyorum 35 ise 30-40 arasında levelleri oluyordu şimdi hepsi 70 level. zaten güçsüz olan oyuncular güçsüz kışla askerleriyle nasıl yensin bu 2bin askeri olan kaleleri? göçebe saldırısı etkinliğinden kalan 800 tane güçlü askerle saldırıp yeniliyorum bir daha da saldıramıyorum. (800 tane güçlü askerle saldırıp yenildim, aletlerle ve asker dizilişine uygun saldırı yapmama rağmen)
gümüş ve altın parçacık diye zırvalıklar getirilmiş faydalı ödüller yerine. ve bunu 50 levelden sonra kullanabiliyormuşuz. 30 seviyeyken kazandığım şeyi kullanmak için neden 50 levele kadar beklemek zorundayım?
yükseltme vb. tarzı jetonlar gelmiş ama bunlar yine güçsüz kalelerin aleyine. biriktirmesi aşırı derecede zor.

parçacık saçmalıkları ilk etkinliğin açıldığı seviyeden itibaren kullanılabilir hale gelmeli ve kan kargası-yabancı kale saldırı etkinliklerinde kalelerdeki askerler oyuncuların seviyelerine göre ayarlanmalı. 41 seviye adamım ben yiyecek üretimim 1.5k civarı. 2k tane uzun okçu-baltacı olan kaleyi alabilmem için çift elli kılıç ve ağır arbaletçi ile saldırsam en az 6k asker 24bin yiyeceğe ihtiyacım var. en azından 400 civarı bir asker sayısı olsa tahammül edilebilir.
ayrıca oyundaki bazı sayı ve yazılar silinik bir şekilde gözüküyor saldırı yaparken asker sayısı vs. görünmüyor, oyunun görselleri bilgisayarın ekranının yarısını boş beyaz şekilde bırakıyor.
bu sorunlara acilen çözüm bulunmalı diye düşünüyorum. özellikle etkinlikler konusunda düşük seviyeli oyuncular ihmal edilmiş.

Yorumlar

• kingkong2648 (DE1)kingkong2648 (DE1) DE1 Gönderiler: 11
    kırmızıyla işaretlediğim yerlerdeki sayılar okunmuyor saldırıları ayarlarken sayıları okuyabildiğim kadarıyla aklımda tutarak yapıyorum diğer kanatlara falan baktığımda da genelde böyle oluyor ayrıca ekranın yarısı da SS deki gibi beyaz ve çok sinir bozucu bu sorunları nasıl halledebilirim  

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak