Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Goodgame Empire | Empire Pass Projesi

Merhaba uzun yıllardır bu oyunu oynadım takip ettim ve çevreme önerdim. Oyunda olmayan bir özelliğin oyuna eklenmesi için bir proje yaptım fakat sözde, biz oyuncularımıza önem veriyoruz, dinliyoruz gibi anketleri bize göstere göstere heyecanldırıp öneri fikir sunduğumuzda emeğe karşılık bile vermeyen bir yapımcıdan söz ediyoruz. Burada kötülemek değil tam tersine oyunculara değer verilmesi gerektiğini söylüyorum. Gelelim içeriğe;

Empire Pass nedir?

Empire Pass, aylık sabit bir ücretle alınabilecek olan bir içeriktir, bu içerik sayesinde kale lordları 60. kademeye ulaşmak için mücadele edecek ve her ay farklı içerikler ile krallıklarını geliştirecek ve dizayn edecek! 

Bonus Pack nedir?

Bonus pack, Empire Pass için bonus içerik barındıran bir sistemdir,  Bonus Pack alan Kale lordları,  Empire Pass de olmayan bazı Epik, Destansı, Efsanevi ödüllere sahip olacaklardır.

Çizgi Roman Masası nedir?

Çizgi Roman Masası, Empire Pass ile gelen bir özelliktir. Gelen Pass içeriğine göre bir senaryosu olacak ve o, senaryo sezon sezon değişecek, bu sayede Kale lordları her sezona merakla heyecanla başlayacak ve okuyacak.

Detaylar;

- Çizgi Roman Masasında 6 tane sayfa olacak bu sayfaların içinde de aşağı doğru kaydırmalı çizgi romanlar olacak.
- Her bir sayfanın kilidi olacak Empire Pass süresine göre, o süreye göre de bir saat kavramı yapılacak. (Tasarımda mevcut)
- Empire Pass 35 günlük olacak
- Senaryoyu Çizgi Romanları Empire Pass almayan Kale lordlarıda görebilecek, okuyabilecek.

Desteklerinden ötürü de TR Moderatörü olan Ceki ye de Teşekkür ederim. 

İçerik çizimleri tamamen şahsıma aittir. Diğer içerikler GGStuido ya attir.

Yorumlar

• Zarwet1 (TR1)Zarwet1 (TR1) TR1 Gönderiler: 167
    19.01.2022 düzenlendi
    Oyun hakkında toplu bildiri yapan arkadaşlar, aynen devam. Kimse kusuruma bakmasın adam gibi doğru düzgün bir dönüş bile almadım.

GGS çoktan TR-1 i gözden çıkardı bile...

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak