Anasayfa Turkish

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Lütfen üçüncü taraf içerikleriyle etkileşime girersen tarayıcılarında çerez depolanabileceğini unutma. Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bu gönderiyi ziyaret et.

oyundaki buglar

erokaptannns (TR1)erokaptannns (TR1) TR1 Gönderiler: 3
kategorisi Turkish
arkadaşlar bugün beride 400k cesaret puanı kasıtım ama 300k yakut ittifakıma gelmedi nedeni nedir kafayı sıyırıcam

Yorumlar

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 1,002
    Geldiği gibi harcamışlardır ?

İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan

KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER

PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH

• erokaptannns (TR1)erokaptannns (TR1) TR1 Gönderiler: 3
    ben tek oynuyorum benden başka rütbeli kale yok ittimde

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 1,002
    Sen yinede bak kroniğe gelmişmi dfiye 

İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan

KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER

PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH

• Zarwet1 (TR1)Zarwet1 (TR1) TR1 Gönderiler: 167
    arkadaşlar bugün beride 400k cesaret puanı kasıtım ama 300k yakut ittifakıma gelmedi nedeni nedir kafayı sıyırıcam

Aslında böyle bir şey olma ihtimali yok. Ama olduysa da o kadar büyük bir sorun değil ya geç gelir yada gelmez. Bir sonraki etkinliklere nasipse artık.
  • Aslan Recep (TR1)Aslan Recep (TR1) TR1 Gönderiler: 504

Aslında böyle bir şey olma ihtimali yok. Ama olduysa da o kadar büyük bir sorun değil ya geç gelir yada gelmez. Bir sonraki etkinliklere nasipse artık.
    aynısı bizede oldu ve halen gelmedi.
  • MUSALİYEV (TR1)MUSALİYEV (TR1) TR1 Gönderiler: 308

Berimondda ittifak kasasına yakutlar etkinlik son bulunca geliyor.

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak