Anasayfa Turkish

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Lütfen üçüncü taraf içerikleriyle etkileşime girersen tarayıcılarında çerez depolanabileceğini unutma. Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bu gönderiyi ziyaret et.

HAKSIZ REKABET

DEADPOOL (TR1)DEADPOOL (TR1) TR1 Gönderiler: 25
kategorisi Turkish
arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunda eğer arbeletçiyi yükseltmediyseniz kule vurarak çok güzel yakut kazanıyorsunuz 
peki oyunda yükseltenler ne olacak ?
8 birim yanımdaki kuleyi süresi dolar dolmaz samuray askeriyle saldırı attım ve bilin bakalım ne oldu 100 birim uzakta bir kale benden önce vurdu 
şimdi soruyorum bu adaletmi ?

şimdi sizi oyuna toplu olarak ticket atıp bu adaletsizliği değiştirmek için yardım istiyorum. 1 kişinin isteğiyle değişmez ama birlik olursak ya kuleleri güçlendirirler ya da arbelet karakterinin hızı düşürülür bu sayede siz de 1 2 tane kule vurabilirsiniz.

iyi oyunlar dilerim.
«1

Yorumlar

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak