Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Cavit ve Yöntemleri (ÖNEMLİ)!

MUSALİYEV (TR1)MUSALİYEV (TR1) TR1 Gönderiler: 305
06.09.2021 düzenlendi kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri

Selamün aleyküm.

Cavit denen insan artığının ittifakları patlatmaya çalıştığını biliyorsunuzdur.

Aylar önce .:KıZıL eLmA:. 'ya da sızıp ittifakımıza zarar veren "Cavit" denen mahlukûn ittifakımıza nasıl geldiğini ve verdiği zararlardan bahsetmek istiyorum.

İttifakımıza geldiğinde ismini Hacı diye tanıtmıştı ve azimli birisiydi bu Hacı insanların güvenlerini kazanıyordu ve etkinlik peşinde koşuyordu hatta diğer arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışıyordu. Tabi bu bizim onu tanıdığımız yüzüydü ittifakı geliştirmeye çabaladığı için ailemizin güvenini kazandı bi takım yetkilere sahip oldu .:KıZıL eLmA:. 'da yöneticilerinde güvenini kazanıp onayını aldıktan sonra sözde ittifakı ilerilere taşımak adına panoda kendi oluşturmuş olduğum aile fertlerinin telefon numaralarının bulunduğu panodan oyuna ara vermiş veya bırakmış dostlarımızla iletişime geçerek ittifak adına yaptığı işlerden bahsederek onlarında güvenlerini kazanıp onaylarını aldıktan sonra kalelerin şifresini bu şekilde toplamıştı.

Bi süre kendini belli ettirmedi sonra sınavlarım var ara veriyorum diyip gitmişti bize kendini Hacı ismiyle tanıtıp insanların güvenlerini kazanan maskenin gerçek yüzü olan Cavit.

Sonra ittifak içinde neden olduğu bilinmeyen bazı huzursuzluklar entrikalar dönmeye başlamıştı. Dostlarımıza başı boş çapulculardan saldırı geliyordu ve hep savunmasız boş kalelerdi bunlar bizde aramızda ajan olduğunu düşünüp bir takım önlemler almıştık kendimizce ama hain istilasını başlatıp kalenin içine girmişti. Şifresini aldığı kalelerin sahibiymiş gibi yapıp onların adına konuşup dostlarla arayı açıyordu. Daha sonra sınavlar deyip giden Hacı bi zaman sonra geri dönüp kaldığı yerden herşeye devam edecekti ama işler umduğu gibi gitmedi anlaşmazlıklar oldu ve ayrıldı aramızdan tabi biz ayrıldı biliyoruz o bizi içten yemeye devam ediyormuş şifrelerini aldığı kalelerle bazı kaleleri kaçırıp götürdü geri kurtardık daha sonra içimizde bulunan kalelerde ifşa oldu ailemizin içinden temizlendi ama bazı dostlarımızla yollar ayrıldı bize ailemize verdiği zararlar sonucunda.

Yani anlayacağınız bu insanlıktan payına düşeni almamış insan artığı tamamen insanların güvenleriyle beslenen bir mahlukattır.

Hâlâ server ittifaklarında dolaşan Cavit her geçen gün bir başka ittifaka zarar vermeye devam ediyor.

Not: "İttifaklarınızı daha güvenli hale getirmek için panoda veya duyuruda sağda solda bulunan telefon numaraları her gelip geçenin görebileceği bir şekilde olmamalı!"

Cavit hakkında;

SilentNess - SEDAT1907 - HaYaL eT -Harakiri ve daha adını bilmediğimiz bir çok kale bu şahsa aittir. Kim bilir bunlarıda birilerinden çalmıştır.

"HaYaL eT" kaleside benimdi ben vermiştim sürekli başka kalelere girmesin bunda oynasın diye mail adresiyle birlikte.

Eklemek istedikleriniz varsa Hacı, Hoca, Cavit hakkında aşağıya yazınız.

Hayırlı günler dilerim..

Menang

Post edited by Ceki on

Yorumlar

• Aslan Recep (TR1)Aslan Recep (TR1) TR1 Gönderiler: 498
    Merhabalar bir yanlış anlaşılma üzerine bende araya giriyorum;

Cavit kendi konusunda sow dağılmaktan korktu ve rütbeleri indirtti demiş ben buna bir açıklama yapmak istiyorum:  Ben  Recep "Aslan Recep" kalesinin tek ve değişimez sahibi ben bir takım istihbaratlar üzerine bizzat kendim ve şahsım indirtmiştir rütbeleri bu korkaklık veya acizlik değildir  bu önlemdir eyyy cavit efendi t.s.k grubunu okuyorsun bir selam  gönder aşkom kendini özletme. 

ayrıca turan ve ayyıldız konularına da değineceğim normalde anlatmaycaktım buraya hiçbir  yöneticinin haber olmadan geldim muhtemelen kızacaklarda ama doğruları konuşacağım  cavitin kullandığı bana karşı  kullandığı kelime tam olarak şu " turanı ben patlatmadım patlatanı biliyorum turanın kasası bende" aynen böyle diyeceksiniz kanıt kanıtları özelden GEREKLİ kişiler ile paylaşırım  gel gelelimki aynı Cavit efendi başka bir arkadaşıma direkt turan nasıl patlattım ama diyerekten  açıkca itiraf ediyor ve bizzat şahsım olan bana ise

şu 1 hafta içerisinde ilk 10 da gördüğün bir ittifak patlayacak aynen böyle söyledi tarih 3 eyll 2021 21-22 sularında  direkt tam kanıt gösteremem ama GEREKLİ kişilere özelden veya telefondan gerekli kanıtları gösterebilirim. ve menang kalesine sallamış yok  dayı öyle birşey yok adam oyna bile girmiyor asdnajsdna :D çapulcu seni :) asdasdasda

ben çok üzlüyorum insanların mahremlerine girip bilgilerini sızdırıp saat fark etmeksizin anne baba arayan birine nasıl güveniyorlar :) yada nasıl inanıyorlar çok aciz ve gülünç bir durum ben GEREKLİ  kişilere tüm kanıtlarımı gösterebilirim lüzumu halinde kimlik bile göstertirim.

ve evet  büyüklerimizin bizden bilgiler sakladığı doğru ama cavitin anlattığı türden mi bilemeyiz  büyükler birşey yapıyorsa bir bildiği vardır.

.:TURAN:. ve AY-YILDIZ ailelerine geçmiş olsun  dileklerimi iletiyorum.

ayrıca serverda koca karı gibi dedikodu yapıp durmayın yok o şunu vuacak yok o bunu vuracak...

Müge anlı var seversen onu izle tam senlik :):D asdasdas  ayrıca ekleme yapayım (aklıma geldikçe yazıorum önumde bir metin vs yok  noktalamayada dikkat etmiyorum)  milletin annesini babasının numarasını elinde tutan  cavit efendiye hala inanıyorsunuz ben şahsım  Recep  gece 11.30 da annemın telefonunu arayarak tehdit eden dava açacağım diyip hiçbir b** yiyemeyen gücü sadece durumlardan habersiz insanlara ve kadınlara eten insan evladı cavite inanmanıza şaşırıyorum :) adasda yukarda söyledğim herşeyin kanıtı var GEREKLİ KİŞİLERE GEREKTİĞİ ŞEKİLDE ANLATILACAKTIR  gidipte 6. sv bir kaleye anlatmam gidipte ittifakında üye olan bir kaleye anlatmam. 

haydin kolay gele 
  • lnvicta (TR1)lnvicta (TR1) TR1 Gönderiler: 48
    AY-YILDIZ ittifakına verilen zarar hakkında herhangi bildiğin bir şey varsa bana özelden atabilirsin , iyi oyunlar.

Hocam gelin özelden numara verip konuşalım ama bunu hangi kimlik ile soruyorsunuz? Birisi daha istedi normal bir üye olarak ona vermedim yönetimde söz sahibi değilseniz kusura bakmayın.

• lnvicta (TR1)lnvicta (TR1) TR1 Gönderiler: 48
    oyundan bak istersen hangi kimlik ile sorduğuma:D

Oyuna giremiyorum adam akıllı müsait bir anımda arar Konuşuruz attınız mı bilmiyorum ama numara da atarmisiniz.

Günüm biraz kötü geçiyor yarın Konuşuruz inşallah

08.09.2021 düzenlendi
    az önce oyuna girdim ay yıldız lideriymiişsiniz  özelden telefon numarası atarsanız konuşuruz.

önden bilgi geçeyim eğer ciddiye alınsaydım ay-yıldız patlamayacaktı size burdan bu kadarını söyleyeyim. (abartı yok)

@ImmortalKiller (TR1)

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak