Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

KRALLIKTAN KRALLIĞA ASKER GÖNDERİRKEN GİDEN MADENİ PARALAR

PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
Arkadaşlar krallıktan krallığa asker ve alet gönderirken madnei parayı çok istemiyormu ? yani tm gönerirken madeni para illaki isteyecek ama çok fazla istiyor. ben ateşten ana kaleye 10k asker gönderirken +1d madeni para veriyorum. ki bildiğiniz üzere madeni para toplamak zor iş oldu. sürekli kule vurcan madeni kascan v.s. tm o şekilde de güzel madeni kasılıyor ama herkesin oyunda kule vurcak kadar zamanı yok. bence krallıktan krallığa asker ve alet gönderirken istenilen madnei paranın en azından yarı yarıya azaltılması gerekiyor. zaten tablet yok dönüştüremiyoruz + yeni bal araştırmaları falan da var. yani madnei para şimdi çok gerekli bişey en azından krallıktan krallığa asker alet gönderirken boşa gitmesin o kadar madeni.

Yorumlar

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    Bide o kadar yeni lvl getirmişler de keşke yakutu da iki katına çıkarsalardı 60 yerine 120 olsaydı keşke.
  • mufera1283 (TR1)mufera1283 (TR1) TR1 Gönderiler: 210
    madeni para konusundaki yorumlarına katılıyorum
  • kartalkara (TR1)kartalkara (TR1) TR1 Gönderiler: 1
    yakında kimse kalmaz burada yeni gelenlerede söylüyoruz zaten

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak