Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

DEMİRCİ DEĞİŞİKLİĞİ PROTESTO EDİYORUZ

Demircide yapılan fiyat değişikliğini türk birliği adına protesto ediyoruz demirci fiyatı eski haline gelene kadar hiç bir etkinliğe katılmıycaz hiç bir savaşa girmiycez hiç bir şekilde yakut almıycaz

Yorumlar

• ECEM NUR (TR1)ECEM NUR (TR1) TR1 Gönderiler: 32
    adam haklı

• Pickle6 (TR1)Pickle6 (TR1) TR1 Gönderiler: 23
    Bence iyi oldu.
    Artıları olarak
    -her göçebe az çok kasıp tablet biriktirip saldırı atan insanlar azalıcaktır.(oyunu daha rahat yapar)
    -etkinliklerde aşırı fazla rakamlar olmayacaktır
    -savaşlar daha eğlenceli olucak asker deposu olmadığı için
    eksileri
    -etkinlik ödül limitleri aşırı yüksek olduğu için gümüş elde etmek zor olucak
    genel olarak göçebe 500k limitini 300kya indirseler,15d limitini 10dye indirseler daha makul ola bilirmiş
    bir de eskiden empirede güncelleme yeni bir şeyle ilgili olurdu ama şimdi var olanı değiştirmekle ilgili
    daha fazla dalga ,daha falza  sur daha fazla dekor ve saire.
  • Yadigarı (TR1)Yadigarı (TR1) TR1 Gönderiler: 1
    Usta demirciyi bir hafta süreli yollamasınlar bu şartlarda, süresini üç gün yapsınlar. Oyuncudan yana bir avantaj olsun. Bir hafta boyunca yollamalarından iyidir. 
  • venom5 (TR1)venom5 (TR1) TR1 Gönderiler: 3
    Bu kadar rezil bir güncelleme yok illa oyunu bıraktıracaksınız el birliğiyle TR serverına
  • şifre (TR1)şifre (TR1) TR1 Gönderiler: 79
    Demircide yapılan fiyat değişikliğini türk birliği adına protesto ediyoruz demirci fiyatı eski haline gelene kadar hiç bir etkinliğe katılmıycaz hiç bir savaşa girmiycez hiç bir şekilde yakut almıycaz
    bence böyle iyi böylece o kadar saldırı atılmayacak etkinlik kasan kaleler etkinlik kasmayanlarla artık bir olmayacak hem böylece etkinlik kasmayanlar kasmak zorunda kalacak 
  • TESLAIBLAZE (TR1)TESLAIBLAZE (TR1) TR1 Gönderiler: 57
    bence böyle iyi böylece o kadar saldırı atılmayacak etkinlik kasan kaleler etkinlik kasmayanlarla artık bir olmayacak hem böylece etkinlik kasmayanlar kasmak zorunda kalacak 
    kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen şu barış özcan fotoğrafını kaldır konuyu biliyorsun %1 i bile yok sende
  • DRAGON TAMER (TR1)DRAGON TAMER (TR1) TR1 Gönderiler: 19
    birbirinizi yemeyin de şu usta demırcı hakkında ne yapabılırız onu konuşalım
  • maharajim (TR1)maharajim (TR1) TR1 Gönderiler: 405
    ben konuyu parasız oynayanlar için açtım yoksa benim için sorun yok parasız oayanayan herkes ezilicek veya oyunu bırakıcak 
  • PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    ben konuyu parasız oynayanlar için açtım yoksa benim için sorun yok parasız oayanayan herkes ezilicek veya oyunu bırakıcak 
    Ayn abi burda sana katılıyorum. olan yine parasız oyunculara olcak. ggsnin yaptırımlarından kurtulcaklar bi çaresini bulup, bu seferde dark peşlerini bırakmayacak :confused:
    Sonuç: parasız oynayanlar oyunu bırakcak.

ama benim şahsi düşüncem ise bence oyunu parasız oynayanlar paralı oynayanlara gre etkinliklerde daha fazla kasıyo bonussuz  şekilde. sonrada gelip diyolar gelin bu sfer şöyle oynayalım böyle oynayalım tr1in gücünü gösterelim herkes etkinliğe asılsın....
    (normalde ben şmidiye kadar bu formu çıldırtırdım ama zamanım olmadığından ve bazılarınanı memnun etmek için foruma giremiyorum. yoksa bizim form şuanda yıkılıyo olurdu:)
  • Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    Ayn abi burda sana katılıyorum. olan yine parasız oyunculara olcak. ggsnin yaptırımlarından kurtulcaklar bi çaresini bulup, bu seferde dark peşlerini bırakmayacak :confused:
    Sonuç: parasız oynayanlar oyunu bırakcak.

ama benim şahsi düşüncem ise bence oyunu parasız oynayanlar paralı oynayanlara gre etkinliklerde daha fazla kasıyo bonussuz  şekilde. sonrada gelip diyolar gelin bu sfer şöyle oynayalım böyle oynayalım tr1in gücünü gösterelim herkes etkinliğe asılsın....
    (normalde ben şmidiye kadar bu formu çıldırtırdım ama zamanım olmadığından ve bazılarınanı memnun etmek için foruma giremiyorum. yoksa bizim form şuanda yıkılıyo olurdu:)
    ha parası olanda yatırmak zorunda değil ama ggs ve bunun gibi bazı şirketler oyuncuyu buna zorluyor ha bu şirketlere kar değil zarar GİRİYOR her bu tarz güncellemede oyuncu kaybediyorlar
  • MCÖ (WORLD1)MCÖ (WORLD1) Gönderiler: 4
    sene 2022 hala aynı değişen bişey yok maalesef ben 70 level olduğumda gelmişti tamda oradaki aletlere ihtiyacım olduğu zaman 

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak