Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
DEMİRCİ DEĞİŞİKLİĞİ PROTESTO EDİYORUZ

kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
Demircide yapılan fiyat değişikliğini türk birliği adına protesto ediyoruz demirci fiyatı eski haline gelene kadar hiç bir etkinliğe katılmıycaz hiç bir savaşa girmiycez hiç bir şekilde yakut almıycaz
10
Yorumlar
Artıları olarak
-her göçebe az çok kasıp tablet biriktirip saldırı atan insanlar azalıcaktır.(oyunu daha rahat yapar)
-etkinliklerde aşırı fazla rakamlar olmayacaktır
-savaşlar daha eğlenceli olucak asker deposu olmadığı için
eksileri
-etkinlik ödül limitleri aşırı yüksek olduğu için gümüş elde etmek zor olucak
genel olarak göçebe 500k limitini 300kya indirseler,15d limitini 10dye indirseler daha makul ola bilirmiş
bir de eskiden empirede güncelleme yeni bir şeyle ilgili olurdu ama şimdi var olanı değiştirmekle ilgili
daha fazla dalga ,daha falza sur daha fazla dekor ve saire.
Sonuç: parasız oynayanlar oyunu bırakcak.
ama benim şahsi düşüncem ise bence oyunu parasız oynayanlar paralı oynayanlara gre etkinliklerde daha fazla kasıyo bonussuz şekilde. sonrada gelip diyolar gelin bu sfer şöyle oynayalım böyle oynayalım tr1in gücünü gösterelim herkes etkinliğe asılsın....
(normalde ben şmidiye kadar bu formu çıldırtırdım ama zamanım olmadığından ve bazılarınanı memnun etmek için foruma giremiyorum. yoksa bizim form şuanda yıkılıyo olurdu:)