Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

yakutlar çok pahalı kdv kalksın tün yetkililere sesleniyorum

yakutlar çok pahalı kdv kalksın tün yetkililere sesleniyorum 

Yorumlar

• HeelGuardianS (TR1)HeelGuardianS (TR1) TR1 Gönderiler: 272
    kdv'yi oyun yetkilileri değil devlet belirler. %210luk zamdan sonra serverce verdiğimiz tepkilere rağmen herhangi bir geri adımda bulunmadılar.
  • Catykat (TR1)Catykat (TR1) TR1 Gönderiler: 612
    kdv'yi oyun yetkilileri değil devlet belirler. %210luk zamdan sonra serverce verdiğimiz tepkilere rağmen herhangi bir geri adımda bulunmadılar.

verdiğimiz tepki dediğin sözde kalır sadece sana değil herkese kim olduğu farketmez :) çarka girenleri deli gibi para basanları görüyoz
  • PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    Zaten para yatırmadım diyen oyuna para yatırıyo genelde çünkü oyun parasız oynanmıyo arkadaş
  • K E D İ (TR1)K E D İ (TR1) TR1 Gönderiler: 723
    kdv filan bilmem ama şimdi bu oyunu biz dolar bazında oynuyoruz yada euro  fakat bu oyunu sadece almanlar  veyada amerikalılar oynamıyor yani kar düşünmelerini anlıyorum fakat bu oyunuda bizim için oynanabilir bir seviyeye getirilmesi gerek parası olan istediğini yapabiliyoken olmayan herşeyden geri kalıyor yanlış buna bir çözüm düşünlmesi gerek

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak