Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Sürekli İstihbarat Yakalatma ve Göçebe Süre Azaltma / Kalan 15 saniye

kategorisi Teknik sorunlar
Bu aralar yaşadığım 2 sıkıntı. Birincisinde %3-4 ihtimalle biryere istihbarat yolladığımda bazen takılıyor ve 3-4 kez sürekli başarısız oluyor başımada birçokkez geldi artık şansızlıktan çıktığını düşünüyorum çünkü %1 den bile az ve bana çok fazla oluyor can sıkıcı bi durum.
2. şey ise Göçebe kampları için süre azaltma bonusu açıldığında ittifak iyileştirilmelerinden 15 saniye ek olarak kalıyor /1 Saat 15 saniye oluyor. Bunuda düzetirlerse çok iyi olur çünkü 15 saniye tren yapınca çok fazla saldırılar varıyor o sürede ve savaş olmuyor boşa hem vakit gidiyor hemde daha az kasmış oluyoruz bunun içinde 30 dk lık süre geç vermekte olmuyor 1dk ya kadar gidip basana kadar /oyunda ağır işliyor zaten/ 1 saldırı kaçıyor onuda tam 1 saat yapılırsa çok güzel olur
2. şey ise Göçebe kampları için süre azaltma bonusu açıldığında ittifak iyileştirilmelerinden 15 saniye ek olarak kalıyor /1 Saat 15 saniye oluyor. Bunuda düzetirlerse çok iyi olur çünkü 15 saniye tren yapınca çok fazla saldırılar varıyor o sürede ve savaş olmuyor boşa hem vakit gidiyor hemde daha az kasmış oluyoruz bunun içinde 30 dk lık süre geç vermekte olmuyor 1dk ya kadar gidip basana kadar /oyunda ağır işliyor zaten/ 1 saldırı kaçıyor onuda tam 1 saat yapılırsa çok güzel olur

4
Yorumlar
GÜJLÜ BİRİ
kale sahibine şu şifreyi diyeceksiniz
"banadalçime"
ittifak olarak dalcaklar sizi yedirip doyuracaklar hadi hayırlı yanmalar
mousenin sayfayı yukarı aşağı indirme tuşundan yukarı doğru itersen çok hızlı bi şekilde yapabilirsin-ConquEror- (TR1) dedi:
Ebed Müddet KARA SANCAK
IMPΞRIAL YIKILMAZ !
GÜJLÜ BİRİ
kale sahibine şu şifreyi diyeceksiniz
"banadalçime"
ittifak olarak dalcaklar sizi yedirip doyuracaklar hadi hayırlı yanmalar
21 saniye olmasının sebebi bazı komtanlarımda 3 - 4 saniye fark oluyodu işi tamamen garantiye aldım bug bile etkilemiyor 21 saniyede
öyle deme la, özümde çok tatlı biriyim. tanısan çok seversin
BU BUGLARIN TEK SEBEBİ BENİM UZAY GEMİM MAALESEF BU DÜNYADA KALDIM VE UZAY GEMİM PEK ÇOK OYUNDA BUGU SEBEB OLUYOR ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLEMİYORUM BİLGİNİZE
65CB4
GÜJLÜ BİRİ
65CB4