Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
ZORBEYDEN BAZI SEÇME RAPORLAR

kategorisi Savaş Raporları Paylaşım Platformu
0
Yorumlar
NOT RAPORLARIN ÇEYREGİ DAHİ DEİLDİR BU HAFTA İÇİNDE VİDEO OLARAK PAYLAŞICAM RAPORLARI
ha tabi ceyhunun onu yapacağını sanmıyorum o zaman yetkisini bencilce kullanmış olur oyunda ona göz yunmaz
(bende biliyorum ceyhun banlatmaya yetkisi yok sadece ofrumu kontrol ediyor ama ticket attığında çok daha hızlı geri dönüş yapılıyor ona)
Modu kestin evet biraz öyle oldu gibi ama 2.4k askerle 3 yerini kestim oda farklı bi sır:)
Yav hocam bırakın insanlar dedigin desin kötü niyetle demiyorlar şakasına diyorlar böyle şeyler için tartışıp kalp kırmayalım saolun reşad hocam tebrikler yorumunuz için
35 K SAV OLSU YÜZ K BİDE KALE SAHİBİ OYUNA GİRİP KÜFÜR ETTİ @Ceki
forumdan banlanmaz, ama eğer kisisel bir problemi varsa konusunu kaldiridigi oluyor.
artık oyuna çok fazla vakit ayıramayacağım raporların devamı gelirmi bilmem tebrik mesajlarınız için sağolun oynadığım süreçte kimi kırdıysam gerek küfür hakaret gerek davranış biçimimle kimi üzdüysem affola özür dilerim sizi kırdıysam...