Anasayfa Turkish Konu Dışı

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

ertugrul1453 tr hakkında düşünceleriniz nelerdir

zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
..

Yorumlar

• zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    konuyu açmamın sebebi merak ettim aca sülonun hakkında iyi düşünen varmı diye

benim düşüncelerim korkak yalaka kendini bişey sanan ama bişey olmayan boş bi insan
  • DARK OF ENEMY (TR1)DARK OF ENEMY (TR1) TR1 Gönderiler: 330
    İlk defa sana katılıyom 
  • Aslan Recep (TR1)Aslan Recep (TR1) TR1 Gönderiler: 498

Ben bu söyleyeceğimi kordugumdan söylemiyorum ((( üzerine alınan alınsın ))) İnsan Olana Insan @Ertugrul1453tr (TR1) hatta onla savaştık bile

• N E K O K (TR1)N E K O K (TR1) TR1 Gönderiler: 192
    28.09.2020 düzenlendi
    zorbey ve süleyman şu forumdan banlansa rahatlayacağız
    her konuya atlayıp duruyorsunuz konu ile fikrinizi söyleseniz neyse sadece birbirinize saçma saçma laflar atıp duruyorsunuz 
    rapor kısmı diye açıp 5 tane rapor atmıyorsunuz sorsak savaşcısınız

herkesi rahatsız ettiğinizi ve kendinizi komik duruma düşürdüğünüzü anlayın artık

• Catykat (TR1)Catykat (TR1) TR1 Gönderiler: 612
    zorbey ve süleyman şu forumdan banlansa rahatlayacağız
    her konuya atlayıp duruyorsunuz konu ile fikrinizi söyleseniz neyse sadece birbirinize saçma saçma laflar atıp duruyorsunuz 
    rapor kısmı diye açıp 5 tane rapor atmıyorsunuz sorsak savaşcısınız

herkesi rahatsız ettiğinizi ve kendinizi komik duruma düşürdüğünüzü anlayın artık

eline sağlık :)
  • Ertugrul1453 (GR1)Ertugrul1453 (GR1) GR1 Gönderiler: 331
    :)
Bu tartışma kapatıldı.