Anasayfa Turkish Ittifak haberleri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

ertugrul1453 kızıl elmaya diledigi özürler

zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471

Yorumlar

• zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    korkak herif bana sallıyordun ben hiç kimseden özür dilemedim barış için sen önüne gelenden özür diliyon ama sözde erkeksin 
  • Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    farkındamısın bilmem ama

hakaretler icin özür diledim adamlar bana sövmediği halde ben onlara sövdum bu sebepten yani kestiğim icin özür dilemedim ben boşboğaz
    yani gören desin 1 milyon kere özür dilemişiz de konu adı ertugrul 1453 ün kızıl elmaya dilediği özürler diye konu acmışın

tımarhaneye şikayet ettim seni evinden alacaklar seni
    korkak herif bana sallıyordun ben hiç kimseden özür dilemedim barış için sen önüne gelenden özür diliyon ama sözde erkeksin 
    özür dilemediğin ittifak kalmadı zamanında sende kızılla savaştın özür diledin sen önüne gelene özür dilyiorsun beni mimlemişin hadi dal görem
    26.09.2020 düzenlendi
    özür dilemediğin ittifak kalmadı zamanında sende kızılla savaştın özür diledin sen önüne gelene özür dilyiorsun beni mimlemişin hadi dal görem
    harbi kafan çalışmıyor ben özür dilesem şuan hala kızılla savaşta olurmuyum sence yada 4 aydır pençele savaştayım hala kimden dilemişim özür hadi çıksın desin biri benden diledi diye diemez cünkü öyle bişey yok bende gurur var gururumu iki paralık ederek bende oynardım ounu özür dileyerek beladan bende sıyrılırdım
    ya dilemedinmi ilk savaştığın zamanlar enik :)

boş yapma
    ya dilemedinmi ilk savaştığın zamanlar enik :)

boş yapma
    dilemedim kimsedende dilemeye niyetim yok
  • Ertugrul1453 (GR1)Ertugrul1453 (GR1) GR1 Gönderiler: 331
    ben sana diletecem rht ol
  • Ertugrul1453 (GR1)Ertugrul1453 (GR1) GR1 Gönderiler: 331
    01.10.2020 düzenlendi
    harbi kafan çalışmıyor ben özür dilesem şuan hala kızılla savaşta olurmuyum sence yada 4 aydır pençele savaştayım hala kimden dilemişim özür hadi çıksın desin biri benden diledi diye diemez cünkü öyle bişey yok bende gurur var gururumu iki paralık ederek bende oynardım ounu özür dileyerek beladan bende sıyrılırdım
    özür dileyerek beladan sıyrılmadınmı ilk savaştığın zaman ha :) boş yapma
    Post edited by Ertugrul1453 (GR1) on

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak