Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
ZORBEY SABİT SAVAŞ RAPORLARI

kategorisi Savaş Raporları Paylaşım Platformu
arkadaşlar geri döndük hız kesmeden devam.
0
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
SAOLSUN SAVAŞI ÖĞRENDİK ÖĞRETTİLER 1 2 ŞEY 32 LİK SALDIRIYIDA BİR ARKADAŞDAN ÖĞRENDİM ANLAMADIM HEALADE SORDUM ÖN AYARLARINI KOPYALADIM
HEAL CEASAR BÜTÜN SALDIRI SAVUNMA TAKTİKLERİMİZ AYNI YANINDAN KARAKOL ALMAYIDA @end of empire (TR1) oda saolsun YANINDAN KARAKOL ALIP VURMAYI ÖĞRETTİ @DİRİLİŞ2023 kardeşi O DA SAOLSUN İST ATMAYI ÖĞRETTİ @JOSEPH STALİN DE ASKER BASMAYI ÖĞRETTİ
amma paslanmış bee
paralı aktif ful artı ful kaleyle nerdeyse aynı kesmişim ya ona yanarım nasıl böyle kaleler oyunu bilmeyen adamların elinde adalet yok türkiyede adalet:)
full menzil dalacaksın yoksa tutulursun dostum full menzil şart
Sen bana o mesajı attın knk sadece ben yine bildiğimi yaptım karışık dalmak daha sağlam
Bide sadece 1 mesaj atmak taktik vermek olmuyor kanka 🤣🤣
Full menzil dalarsan çakılırsın onu rahat savunurlar knk
asla asıl yakınla dalrsan gömülürsün şurda 80 kalkan koy 150 hendek bişe olmz artık herkes yakın menzille savunuyor