Anasayfa Turkish Konu Dışı

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

VEDA

zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
16.08.2020 düzenlendi kategorisi Konu Dışı
arkadaşlar goodgame de hiç girilmemesi gereken bi ittifaka girdim.(ay yıldız) bu ittifak sayesinde hiç duymadığım hakaretleri duydum.hiç tanımadığım adamdan küfür yedim hayatımda ilk defa.çok yanlış yollara saptım.yolumdan ayrılmamam gerekirdi coj da kalsaydım bunların hiçbiri olmayacaktı efekentli aamatrix ve kordoba ekibinin 4. üyesi olarak darka çıkardım eren altın beni yolumdann saptırmamasaydı ve heal de ittifakına çağırmasaydı :disappointed: olanlar oldu bi baktım belanın içindeyim çok çırpındım baktım olmuyo bu işten zevk almaya keyif almaya karar verdim baktım böylede olmuyo bıraktım  

bazen hiçbişey yapmamak en iyi karardır.

Yorumlar

• zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    16.08.2020 düzenlendi
    18.08.2020 tarihine kadar veda ve helalleşme mesajlarınızı yollayın o tarihten sonra girmeyecem oyuna boşuna mesaj yazmayın :+1:
  • Aslan Recep (TR1)Aslan Recep (TR1) TR1 Gönderiler: 498
    18.08.2020 tarihine kadar veda ve helalleşme mesajlarınızı yollayın o tarihten sonra girmeyecem oyuna boşuna mesaj yazmayın :+1:
    Hakkım helal olsun sende helal et :=)
  • İnvisible (TR1)İnvisible (TR1) TR1 Gönderiler: 212
    Hakkım varsa helal olsun :)
  • Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    hakkım helaldir canım kardeşim sende helal et
    ARKADAŞLAR HAKKIM HEPİNİZE HELALİ HOŞ OLSUN.
    17.08.2020 düzenlendi
    sana 3 saldırı atacaktım öyle hesaplaşırız helalleşiriz diyen dark ailesine de anca oyunu bırakmış adama dalmak düşer.
    attığım arkadaşlıkları kabul edin. oyuna dönünce bakarım kim nerelere gelmiş.

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak