Anasayfa Turkish Konu Dışı

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

TEŞKİLAT ÇAPULCULARI

zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
teşkilat üyelerinin hepsi aynıdır.arkalarını sağlama alınca bi rahatlama bi gevşeme gelir arpaları fazla gelir :) sonra millete sallamaya başlarlar neymiş ben bu hesabı çalmışım :) oyun hikayemi kısa bi şekilde yazdım voice of death a (kaleyi çaldığımı idda eden arkadaşa) adi köpek yazma dedi engelledi...

kendileri darktan 5 boru görüp oyunu bıraktılar ben mücadelemi sonuna kadar verdim onların zoruna giden bu

savaş bilmezler savunma bilmezler gelir bana kafa tutarlar hazır benle 5 ittifakı savaşta gördüler ya bide biz vuralım oyunu bıraksın diyolar akılları sıra beni tüm cihan bitirememiş dost kazığı bitirememiş sizmi bitireceksiniz eski sow yeni dark yanaşmaları yeni yolunuz neresi olacak bakalım :)

Yorumlar

• zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    arkadaşlar bu teşkilat üyeleri serverin 4 bir tarafına yayılmışlar :) kimisi ismini değişti kimisi kaleyi sıfırladı kimisi bütün heryerinin ismini değiştirir kaleyi taşır tannımasınlar diye ama dark hepinizi mimledi nerde napıyonuz biliyo isteseler sizi tekrar vururlar darka kin beslediğinizi tüm server biliyor :)

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak