Anasayfa Turkish Ittifak haberleri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

KANLIPENÇENİN ANLAŞMA PRENSİBİ

zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
ARKADAŞLAR KANLIPENÇE HİÇ YOKTAN Bİ SEBEBLE ALIMIMI SAVAŞ SEBEBİ YAPIP OYUN OYNATMAYACAKLARINI İDDA ETTİLER SONRA NOLDU ZORBEY BİZİ KESTİ ZORBEY YÜZÜNDEN İLK 20 DEN DÜŞÜYOZ EFSANE SALONUMUZ SAVUNMADA OYNUYOZ FALAN FİSTAN Bİ YAN KALE AÇIP BARIŞ İSTEDİLER ANA KALEDEN YAZMALARINA GURURLARI EL VERMEDİ HERALDE SONRADAN BARIŞ SAĞLANDIKTAN SONRA 3 5 GÜN İÇİNDE TOPARLANIP JANDARMADA SAVAŞ SEBEBİ YAPTILAR BENİ SEN PENÇEYLE ANLAŞTIN BİZİMLE ANLAŞMADIN DİYE ONLAR VURMAYA BAŞLADI BENİ BENDE ONLARI VURUCAKKEN Bİ BAKTIM SALDIRACAM ADAMLAR PENÇEYE GEÇMİŞ ARKASINI SAĞLAMA ALMIŞ KÜFÜR EDİYOLAR BANA VE AİLEME BENDE UYARI MESAJI ATTIM KANLIPENÇE UYARIMI DİKKATE ALMAYIP BİLAKİS KANLIPENÇE DELEGESİ KALEME DALMIŞ BU SABAH :wink:  

YANİ KISACASI KANLIPENÇEYLE  NE BARIŞ YAPILIR NE ANLAŞMA ÇÜNKÜ ANLAŞMA YAPACAK KADAR ŞEREF HAYSİYET VE ONURLARI YOK!
«1

Yorumlar

• ~AteŞ~ (TR1)~AteŞ~ (TR1) TR1 Gönderiler: 402
    10.08.2020 düzenlendi
    bak zorbek kimin salonusavda  söylermisin boş insan  kimse senden barış istemedi yan kale açıp barış istemişiz abilerine diyordun abi nolur söyleyin barısalım abi nolur barısalım abiiiiiğğğğğğğğğğğ
     sonra gidipte alt ittifakımıza dalıyorsun  sonra durudk yere savaş açtılar hüüüüü diye ağlıyorsun burda   üstelik kale hırsızı caviti ittifakına almıssın sonra burda benim emeğe saygım var diyip boş laf yapma 
  • zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    ne abilerim la pençe bey reis 26 dan barış teklif etti aklı kıt insan sen üyesin bi şey deilsin sana barış konusundan bahs etmemişler ben edeyim reis 26 mı neydi sizden yazdı ben kemal tanışalım fln tanıştık sonra sohbet ilerledi barış istedi    bu arada kim bonus çekerse ona yamalanma kendi kendine oyna oyununu
    savaş sebebini sildirdim gir istediğin yerde oyna dedi bana sonra jandarmada yazdınız 

davranışların hoşuma gitmemeye başladı ateş olsan kendini yakamazsın daha hazmedememişsin sendnen yediğim 12k yı tekrar yerim istersen uslu dur abisi abilerinin işine karışma
    anca küfür edersiniz aileme tanımda küfür ss inizi yazmaktan yer kalmadı bu arada ateş kardeşim  ittifakıma istediğimi alırım sanene ben hakan0141 e ittifakına velet ve zeka seviyesi düşük ateşi aldın diye bişey yazmadım sende benim üyeme laf edemezsin!
    10.08.2020 düzenlendi
    hem savaş istemeyin,hem bana saldırın, yok öyle yağma hem ayranım dökülmesin hem ........... anlayan anladı sizin gibi terbiyesizlere terbiyemi bozmak istemiyorum
    empire empire olalı bu kadar karakteri yüksek iyi aile çocuğunu bi arada görmedi:) çok iyi aile çocuğu bunlar bunlar varya bunlar neyseee
    yanlız savaşçı zorbey diye dalga geçip ardından yanlızlık allaha mahsus diyen ardından anneme küfür niteliğinde mesaj atan adam bunlar

allah din diyip anneme söveni ilk defa bunlarda görüyorum ismide pençe bey :)
    empire empire olalı bu kadar karakteri yüksek iyi aile çocuğunu bi arada görmedi:) çok iyi aile çocuğu bunlar bunlar varya bunlar neyseee
    farkımız işte
    10.08.2020 düzenlendi
    farkımız işte
    öyle farkım olacagına olmasın serverda hiç sevilmeyen ittifaklardan birisiniz korkaksınız cumhuriyetle savaşmaya korktunuz tek kale kalmışdı tek kaleden barış istediniz ay yıldız ı sattınız fırtınayı sattınız bi oyun için fırıldaklık yapıyorsunuz ateş sen korkaksın hakan0141 ötlek vede sizin saz ekibinizde öyle ötlek toplulugu aklınızı ,,,,,, anladınız siz o kücük beyninizle kazandıgınızı sanmaya devam edin şartlar eşit olsaydı emin olun kanlıpence diye biryer bırakmazdım erkekseniz eşit şartlarda biryerle savaşın 100 120 baş davarsınız bende tek başıma bi çobanım 
    kendinden büyüklere hakaret edebilecek kadarda terbiyesizsin sende işte yaşım senden küçük olabilir he diyosun ya 12 yaşında 12 yaşında Allaha çok şükür senden terbiyeliyim 
    @Ceki senden rica ediyorum zorbeyi banlarmısın forumdan hakaret v.b ediyor tartişma çıkarıyor kime sorsan banlansın ister
    hakaret etmedim küfürde etmedim ama siz oyundan ediyonuz birader
    sizin ittifakın vakti doldu turandan ordan burdan savaşa girmiş ittifaklardan üye çala çırpa buralara geldiniz kanlıpençe 20d bişeydi :)  ateş senn yoktun o zamanlar pençe küçüktü ama delikanlı doluydu şimdi pençe perişan halde

Terbiyeden bahsedecek olursak kimse benim babamın oğlu değil benim anama babama karşı edilen küfür lerin üstüne benim söylediğim laflar az bile önceden küfür etseydiniz çok pis söverdim size

Hem anne babama hem şahsıma küfür edin siz terbiyeli olun

Ben bir laf söyledim diye terbiyesiz oluym

İsterse 80 yaşında adam olsun karşımda biri bana küfür ederse karşılığını veririm çok şükür mazlum değilim boynum dik

Ateş neyin peşindesin?

Oyunda mesaj atıyorum cvp vermiyorsun ben burda Bir yorum yapınca hemen olayı çarpıtıp beni rezil etmeye çalışıyorsun herşey ortada olum ne diyeceğim benim anama babama söven 30 40 yaşındaki insanlara abi abiğ mi diyecem

Birini tebrik ediyorum menfaate dayalı çıkar diyorsun oysa sen herkesi tebrik ediyorsun(ne kadar çıkarcıysan)

Geliyorsun laf atıyorsun haksız duruma düşüncede ceki yi etiketliyosun sen git yaw ciddiyim 12 yaşındasın mesaj atma benim konumda Müslüman değil misin sen git yaw Allah aşkına git mesaj atma seni bozmaktan sıkıldım

nezaman mesaj attın oyunda 
    ozaman ittifakım hakkında konu çma kardeşim muhattap olmayalım barış atmıssın daha neden sataşıyosun
    ozaman ittifakım hakkında konu çma kardeşim muhattap olmayalım barış atmıssın daha neden sataşıyosun
    sana açtıgım koruma kalesi az gelmiş sen mimlisin :D
    https://prnt.sc/tykjrb  al sana kırmızı 

Utanmaz mısınız yüzsüzmüsünüz git diyom yaw defolun gidin başka konuda konuşun kovuyom sizi burdan çık git hayret bir şey kibarca git dedim olmadı kovuyom olmuyor git kardeşim git benden uzak dur yaw lanet sana da kalene de bileydim seni yakmazdım aboo çok kale kestim senin gibi çenesiz i ilk defa gördüm heal seni ay yıldıza nasıl aldı hayret

Arkadaşlar oyunu bırakırsam bilin ki şu utanmaz arlanmaz geveze yalaka iftiracı yalancı küçük insanın(ateş=12.5 luk) un yüzüne dir

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak