Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
KANLIPENÇENİN ANLAŞMA PRENSİBİ

kategorisi Ittifak haberleri
ARKADAŞLAR KANLIPENÇE HİÇ YOKTAN Bİ SEBEBLE ALIMIMI SAVAŞ SEBEBİ YAPIP OYUN OYNATMAYACAKLARINI İDDA ETTİLER SONRA NOLDU ZORBEY BİZİ KESTİ ZORBEY YÜZÜNDEN İLK 20 DEN DÜŞÜYOZ EFSANE SALONUMUZ SAVUNMADA OYNUYOZ FALAN FİSTAN Bİ YAN KALE AÇIP BARIŞ İSTEDİLER ANA KALEDEN YAZMALARINA GURURLARI EL VERMEDİ HERALDE SONRADAN BARIŞ SAĞLANDIKTAN SONRA 3 5 GÜN İÇİNDE TOPARLANIP JANDARMADA SAVAŞ SEBEBİ YAPTILAR BENİ SEN PENÇEYLE ANLAŞTIN BİZİMLE ANLAŞMADIN DİYE ONLAR VURMAYA BAŞLADI BENİ BENDE ONLARI VURUCAKKEN Bİ BAKTIM SALDIRACAM ADAMLAR PENÇEYE GEÇMİŞ ARKASINI SAĞLAMA ALMIŞ KÜFÜR EDİYOLAR BANA VE AİLEME BENDE UYARI MESAJI ATTIM KANLIPENÇE UYARIMI DİKKATE ALMAYIP BİLAKİS KANLIPENÇE DELEGESİ KALEME DALMIŞ BU SABAH
YANİ KISACASI KANLIPENÇEYLE NE BARIŞ YAPILIR NE ANLAŞMA ÇÜNKÜ ANLAŞMA YAPACAK KADAR ŞEREF HAYSİYET VE ONURLARI YOK!

YANİ KISACASI KANLIPENÇEYLE NE BARIŞ YAPILIR NE ANLAŞMA ÇÜNKÜ ANLAŞMA YAPACAK KADAR ŞEREF HAYSİYET VE ONURLARI YOK!
0
Yorumlar
sonra gidipte alt ittifakımıza dalıyorsun sonra durudk yere savaş açtılar hüüüüü diye ağlıyorsun burda üstelik kale hırsızı caviti ittifakına almıssın sonra burda benim emeğe saygım var diyip boş laf yapma
davranışların hoşuma gitmemeye başladı ateş olsan kendini yakamazsın daha hazmedememişsin sendnen yediğim 12k yı tekrar yerim istersen uslu dur abisi abilerinin işine karışma
allah din diyip anneme söveni ilk defa bunlarda görüyorum ismide pençe bey
Terbiyeden bahsedecek olursak kimse benim babamın oğlu değil benim anama babama karşı edilen küfür lerin üstüne benim söylediğim laflar az bile önceden küfür etseydiniz çok pis söverdim size
Hem anne babama hem şahsıma küfür edin siz terbiyeli olun
Ben bir laf söyledim diye terbiyesiz oluym
İsterse 80 yaşında adam olsun karşımda biri bana küfür ederse karşılığını veririm çok şükür mazlum değilim boynum dik
Ateş neyin peşindesin?
Oyunda mesaj atıyorum cvp vermiyorsun ben burda Bir yorum yapınca hemen olayı çarpıtıp beni rezil etmeye çalışıyorsun herşey ortada olum ne diyeceğim benim anama babama söven 30 40 yaşındaki insanlara abi abiğ mi diyecem
Birini tebrik ediyorum menfaate dayalı çıkar diyorsun oysa sen herkesi tebrik ediyorsun(ne kadar çıkarcıysan)
Geliyorsun laf atıyorsun haksız duruma düşüncede ceki yi etiketliyosun sen git yaw ciddiyim 12 yaşındasın mesaj atma benim konumda Müslüman değil misin sen git yaw Allah aşkına git mesaj atma seni bozmaktan sıkıldım
Utanmaz mısınız yüzsüzmüsünüz git diyom yaw defolun gidin başka konuda konuşun kovuyom sizi burdan çık git hayret bir şey kibarca git dedim olmadı kovuyom olmuyor git kardeşim git benden uzak dur yaw lanet sana da kalene de bileydim seni yakmazdım aboo çok kale kestim senin gibi çenesiz i ilk defa gördüm heal seni ay yıldıza nasıl aldı hayret
Arkadaşlar oyunu bırakırsam bilin ki şu utanmaz arlanmaz geveze yalaka iftiracı yalancı küçük insanın(ateş=12.5 luk) un yüzüne dir