Anasayfa Turkish Savaş Raporları Paylaşım Platformu

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

ZORBEY KALESİ vs KANLIPENCE&JANDARMA

zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
23.07.2020 düzenlendi kategorisi Savaş Raporları Paylaşım Platformu
KANLIPENCE JANDARMA VS ZORBEY SAVAŞI BAŞLAMIŞTIR  BİLGİNİZE

Yorumlar

• zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    her ne kadar kanlıpence ve jandarmayı uyarsamda siz zararlı çıkarsınız diye insanlar anlamıyor işte ben kimseyi durduk yere vurup küfür etmem elbet vardır bi sebebi herkese iyi oyunlar :)
  • zorbey4 (TR1)zorbey4 (TR1) TR1 Gönderiler: 37

yazık size halinize bak 10 dk da çıkardıgım raporlar
    inananki ben bu kadar zevk almadım hiç bi savaştan  çok karlı bi savaş oluyor :D
    kanlıpence ittifakı sözde asıyodu kesiyodu geliyoruz yine asker kaçırıyorlar artık asker kaçrıdınız raporlarıda atacam millet görsün bu korkaklıgınızı
    yaptıklarınızın bedeli çok aıgr olacak emin olun öyle kırmızı yakıp tanıma yazmakla bitmiyor iş sizi peşinizi bırakmayacagım
    28.07.2020 düzenlendi

Post edited by zorbey4 (TR1) on
  • Aslan Recep (TR1)Aslan Recep (TR1) TR1 Gönderiler: 498
    inananki ben bu kadar zevk almadım hiç bi savaştan  çok karlı bi savaş oluyor :D
    Ben Kendı Sadlırımda  Zorbeye demiştim sen bunu ider bide forumda paylaşırsın diye ama istatistikleri göstermemişsin 

Cephe

Sol Kanat 
     Sağ Kanat

Ben Keni Sadlırılarımıda Gösterebilrim :D 

RAHATSIZ EDENİ RAHATSIZ EDERİM ÖYLE KÜFÜR EDİP İTTİFAKTAN ATMA DEİL OLUM BU SEFER SAGLAM KAYAYA DENK GELDİNİZ HER ŞEYİN BEDELİ VAR           ZORBEY
    02.08.2020 düzenlendi

Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın

Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.

Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın

Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.

Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..

Güzel ve anlamlı bir şiirle bu savaşı da bitiriyoruz sonraki savaşta görüşmek üzere

🤜.MRC.🤛

Adıma kale açan ona buna küfür edip sonra da tanımada benimle dalga geçen mahlukat adam ol da kale adını söyle donsöz gibi kıvırma madem sağa sola küfür edip benim üstüme suç atacaksın neden tanımda bana laf sokmaya çalışıyorsun o küçük beynini başka şeylere sakla ziyan etme

boş kale kesiyor muşum 🤣🤣🤣

Ateş hgb aco hakikoninja kalesensi.... Tabi canım çok boş kaleleri kesmişim

Git de bidaha baştan bak bak Kestiğim kalelere diğer konudada öyle diyordunuz siz gerçi

kale aktifken kesilmiştir ve bu saldırıdan sonra arkadaş başa cıkamayınca karakollarını sisteme atmıştır jandarmanın lideri korkudan karakolunu sistem yaptı
  • ~AteŞ~ (TR1)~AteŞ~ (TR1) TR1 Gönderiler: 402
    kale aktifken kesilmiştir ve bu saldırıdan sonra arkadaş başa cıkamayınca karakollarını sisteme atmıştır jandarmanın lideri korkudan karakolunu sistem yaptı
    karkakolunu korkudan sistem yaptı :::::::::::::::::::::::))  evet 1k savunmayla işgal etmenden korkmuş olabilir tebrik ederim seni
    10.08.2020 düzenlendi

arkadaşlar olumlu olumsuz yazı yazın geçin tartışmayın konuda ben sizin gibi dövüş kavgayı sevemem bu sizin işiniz çingenesiniz ama ben saygımı ve terbiyemi bozamam 30 yaşında adam gelmiş sülaleme sövüyo oyunda ayıp zaten ben hakkımı helal etmiyorum önce barış istediniz sonra toparlanıp tekrar savaş başlattınız size söylenecek laf yok !

Ama sonunuz yakın kanlıpençe bunu unutmayın göze çok batıyorsunuz

Post edited by zorbey (TR1) on

Aydın44 denen arkadaş oyındaydı savunmadı 200 300 askerin aptallığını yapar da 1427 askerle benim 1500 askerimi SAVUNAMAZSIN savunmaya çalışırsan da böyle olur 😉

• Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    zorbey knk tebrikler harika ötesi raporlar

Teşekkür ederim kral

• Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    işte veled zırlatma buna denir kral xD 3 gün sonra bende 5er5er atacağım raporlarımı

Knk ben pençeyle savaşırken günde 10 k asker kestim bakalım sen ne yapacan merakla bekliyorum

Kestiğim kaybolan raporlar da var ama sorun değil

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak