Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
ZORBEY KALESİ vs KANLIPENCE&JANDARMA

KANLIPENCE JANDARMA VS ZORBEY SAVAŞI BAŞLAMIŞTIR BİLGİNİZE
0
Yorumlar
yazık size halinize bak 10 dk da çıkardıgım raporlar
Cephe
Sol Kanat
Ben Keni Sadlırılarımıda Gösterebilrim
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..
Güzel ve anlamlı bir şiirle bu savaşı da bitiriyoruz sonraki savaşta görüşmek üzere
🤜.MRC.🤛
Adıma kale açan ona buna küfür edip sonra da tanımada benimle dalga geçen mahlukat adam ol da kale adını söyle donsöz gibi kıvırma madem sağa sola küfür edip benim üstüme suç atacaksın neden tanımda bana laf sokmaya çalışıyorsun o küçük beynini başka şeylere sakla ziyan etme
boş kale kesiyor muşum 🤣🤣🤣
Ateş hgb aco hakikoninja kalesensi.... Tabi canım çok boş kaleleri kesmişim
Git de bidaha baştan bak bak Kestiğim kalelere diğer konudada öyle diyordunuz siz gerçi
arkadaşlar olumlu olumsuz yazı yazın geçin tartışmayın konuda ben sizin gibi dövüş kavgayı sevemem bu sizin işiniz çingenesiniz ama ben saygımı ve terbiyemi bozamam 30 yaşında adam gelmiş sülaleme sövüyo oyunda ayıp zaten ben hakkımı helal etmiyorum önce barış istediniz sonra toparlanıp tekrar savaş başlattınız size söylenecek laf yok !
Ama sonunuz yakın kanlıpençe bunu unutmayın göze çok batıyorsunuz
Aydın44 denen arkadaş oyındaydı savunmadı 200 300 askerin aptallığını yapar da 1427 askerle benim 1500 askerimi SAVUNAMAZSIN savunmaya çalışırsan da böyle olur 😉
Teşekkür ederim kral
Knk ben pençeyle savaşırken günde 10 k asker kestim bakalım sen ne yapacan merakla bekliyorum
Kestiğim kaybolan raporlar da var ama sorun değil