Anasayfa Turkish Teknik sorunlar

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

KALE İSMİ

Azâzîl (TR1)Azâzîl (TR1) TR1 Gönderiler: 83
Kalemin adını nejatlale den end of empire olarak değiştirdim ama forumdaki ismim değişmedi destek ekibine bildirdim ama bana bunun çözümünü forumda sormamı söylediler. Bende buraya yazıyorum bilen varmı kalemin forumdakı adını nasıl değişebilirim?

@Ceki
@OHM (TR1)
Gencizz güzeliz herşeyi hallederiz ;)

Yorumlar

• OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148
    Kalemin adını nejatlale den end of empire olarak değiştirdim ama forumdaki ismim değişmedi destek ekibine bildirdim ama bana bunun çözümünü forumda sormamı söylediler. Bende buraya yazıyorum bilen varmı kalemin forumdakı adını nasıl değişebilirim?

@Ceki
    @OHM (TR1)
    aynı isimde senin daha önce kullandığın başka bir hesap ismi bulunuyor
    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
  • Azâzîl (TR1)Azâzîl (TR1) TR1 Gönderiler: 83
    OHM (TR1) dedi:

@Ceki
    @OHM (TR1)
    peki nasıl değiştirebilirim?
  • SarıGazi (TR1)SarıGazi (TR1) TR1 Gönderiler: 27
    diger end of empire adini degistirmeden once sen degistirdiysen ola bilir. Mesela ben HOST diye degismistim bir keresinde amma eskiden varmis host diye birisi.Kaleme msj yazilamiyodu baya eziyyet cektim ben.Ticket at bence @nejatlale (TR1)

𝓒𝓔𝓟𝓗𝓔

🆂🅰🆁🅸🅶🅰🆉🅸
  • OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148
    OHM (TR1) dedi:

@Ceki
    @OHM (TR1)
    peki nasıl değiştirebilirim?

diğer hesap ismini ne ile değiştirdin 
    önce onun forumda ki isminin değişmesi gerekiyor
    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
  • Azâzîl (TR1)Azâzîl (TR1) TR1 Gönderiler: 83
    tamamdır teşekkür ederim.

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak