Anasayfa Turkish Resmi duyurular için sohbetodası

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Ocak Güncellemesi ve Yenilenen Bıçak Kıyısı Etkinliği [Geri Bildirim]

OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148
Bu ay ki güncelleme ve yenilikler hakkındaki değerli düşüncelerinizi  burada bize iletebilirsiniz
Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur

Yorumlar

• KaRa52 (TR1)KaRa52 (TR1) TR1 Gönderiler: 130
    Selam. Ben anlamadim guncelleme ile bilgi vere bilirmisiniz?

• ツSHADOWツ (TR1)ツSHADOWツ (TR1) TR1 Gönderiler: 19
    hala gelmedi nezaman gelecek

ASLANDA KAPLANDA KURTTAN GÜÇLÜDÜR AMA BİR KURDU ASLA SİRKTE                                                        GÖREMEZSSİNİZ!!!

BİNA BİRLEŞTİRME olayını hala anlamadım daha iyi anlatılabilirmi lütfen

ASLANDA KAPLANDA KURTTAN GÜÇLÜDÜR AMA BİR KURDU ASLA SİRKTE                                                        GÖREMEZSSİNİZ!!!

• OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148

sunum görselinde gördüğünüz gibi benzer işlevleri olan binaları tek bina icerisine saklamayı saglıyor.

ilk olarak açılan askeri bölge önümüzdeki aylıkta ödül olarak verilecek

kısacası kale içerisinde alan açmaya yarayan bir bina
    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
  • Hükümdar (TR1)Hükümdar (TR1) TR1 Gönderiler: 17
    Özel tekliflerin bir araya toplanması için verdiğim geri bildirim dikkate alınmış. Teşekkür ederim.
    OHM (TR1) dedi:

sunum görselinde gördüğünüz gibi benzer işlevleri olan binaları tek bina icerisine saklamayı saglıyor.

teşekkür ederim anladım yani bina birleştirmeyi yapmak için önce aylık etkinlikten bölge şeyisini almamız lazım :D

• kkk8 (TR1)kkk8 (TR1) TR1 Gönderiler: 16
    binaların bir yere toplanması güzel düşünülmüş. bu ileri zamanlarda yeni binaların da gelecegi anlamını taşıyabilir. şimdilik de güzel. 
  • İnvisible (TR1)İnvisible (TR1) TR1 Gönderiler: 219
    Bence kalelere daha fazla alan açılmalı kaleler kale değil beldeye benziyor
  • Korkusuzasker (TR1)Korkusuzasker (TR1) TR1 Gönderiler: 12
    merhaba konu ile alakalı değil ama servet biletlerini nasıl temin edicez öncesinde sayfamızda indirim ekranında vardı şimdi yok
    asd41 @ tr 1
  • OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148
    merhaba konu ile alakalı değil ama servet biletlerini nasıl temin edicez öncesinde sayfamızda indirim ekranında vardı şimdi yok

şuan mağazada satılıyor
  • PARANORMAL (TR1)PARANORMAL (TR1) TR1 Gönderiler: 7
    bıçak kıyısı marketi kötü olmuş bence hiç ilgi çeken bir şey konmamış.bence uğraşmaya değmez şuan.
    professor @ tr 1
    bıçak kıyısı marketi kötü olmuş bence hiç ilgi çeken bir şey konmamış.bence uğraşmaya değmez şuan.
    katılıyorum

• ALVERLER (TR1)ALVERLER (TR1) TR1 Gönderiler: 20
    OHM (TR1) dedi:

bu binayı nerden alıyoruz veya yapıyoruz

ALVERLER

• İnvisible (TR1)İnvisible (TR1) TR1 Gönderiler: 219
    01.02.2020 düzenlendi

OHM (TR1)
    dedi:

bu binayı nerden alıyoruz veya yapıyoruz
    @ALVERLER (TR1) 
    şu an oyunda yokmuş etkinlik ödülü olarak gelecekmiş.
  • Ecem (TR1)Ecem (TR1) TR1 Gönderiler: 2
    slm 
    bıcak kıyısı etkinliğinde iyileştirme anlamında bir şey bulamadım. verilen inciler elimde kaldı alınacak değer bir şey yok :(.

iyi oyunlar
Sign In to comment.