Anasayfa Turkish Ittifak haberleri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

DÜELLOYA VAR MISIN ?

2

Yorumlar

• senan 9 (TR1)senan 9 (TR1) Gönderiler: 141
    oyunda güncellenme olsaydı yani yeni saraylar metrolar gelseydi keşke

~ İLKCAN ~

• Hussein (TR1)Hussein (TR1) Gönderiler: 207
    Bu mümkün değil. Savaş, para işidir. Eğer düşmanından daha fazla paran varsa, kazanırsın; yoksa kaybedersin. Eğer daha fazla metropol ve saray getirirlerse ittifaklar eskisi kadar savaşmayacak bunlara sahip olmak için ve tabi dolayısıyla eskisi kadar para harcanmayacak. Bu yüzden, bunu unutsan daha iyi olur.

TEK EMİR, İKİ KELİME: DAİMA İLERİ!

• ölümsüz45 (TR1)ölümsüz45 (TR1) Gönderiler: 433
    Bu mümkün değil. Savaş, para işidir. Eğer düşmanından daha fazla paran varsa, kazanırsın; yoksa kaybedersin. Eğer daha fazla metropol ve saray getirirlerse ittifaklar eskisi kadar savaşmayacak bunlara sahip olmak için ve tabi dolayısıyla eskisi kadar para harcanmayacak. Bu yüzden, bunu unutsan daha iyi olur.
    hussein benle beraber gel teste bir grup oluşturak
  • Tofiq4 (TR1)Tofiq4 (TR1) TR1 Gönderiler: 1,364
    :D 
    grup mrup yok :D 
    SELÇUKLULAR ittifakı nı kurduk testde
    yabancı olan herkezi vuruyoruz :D:D:D:D:smiley:
    acımıyoruz :D 

It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.

hussein benle beraber gel teste bir grup oluşturak
    Testte genellikle oynamıyorum ama senin için bir kez daha girerim :)

• maharajim (TR1)maharajim (TR1) TR1 Gönderiler: 405
    geliştirilise iyi fkir kimsenin benim karşıma çıkıp teke tek savaşcak cesareti olduğunu sanmıyorum hodri meydan destekleyirum
    maharajim @ tr 1
    11.10.2017 düzenlendi
    geliştirilise iyi fkir kimsenin benim karşıma çıkıp teke tek savaşcak cesareti olduğunu sanmıyorum hodri meydan destekleyirum
    Hiçbir kale aşılamaz; hiçbir ordu durdurulamaz değildir.

beni tanımadığın çok aşikar  ne mutlu sana 
    maharajim @ tr 1
    Yo hayır seni tanıyorum ama senden daha iyi savunma yapan birçok kişi gördüm. Kendini çok fazla abartma bence.

Ha bir de, "çok aşikar" diye bir tabir olamaz, mantığa aykırı.

• InFeRNaL (TR1)InFeRNaL (TR1) TR1 Gönderiler: 27
    Düello önerisi başladığında ilk düelloyu beraber yapabiliriz. Seni tanımak isterim.
    birde tarfsız 2 hakem olması lazım o nasıl olacak 2kşiyide dentleyecek kimse düşmanından hakem istemez çünkü tarafsız davranamaz bu serverda hem savunup hem saldırabilen en fazla 30 kale vardır bazılarıda savunmayı tamamen birlik gücüne dayandırır birde herkesin askeri gücü farklı birnde 10 k asker var birnde 30 k asker var düello da ozman asker sınırlamasıda olması lazım örneğin 5k savunma 5 k saldırı eskiden olsaydı tek rakibim süslü suat derdim fakat o oyunda yok
    maharajim @ tr 1
  • StrongKale (TR1)StrongKale (TR1) Gönderiler: 9
    olsa da görsek bakallım kim güçlü kim zayıf
  • cengaver19 (TR1)cengaver19 (TR1) TR1 Gönderiler: 25
       Güzel düşünce lakin vücut bulması zor gözüküyor. Yeni savaş kapıları açılabilir. GGS bunu bi güncellemeyle yapsa çok iyi olurdu. Anonim kamplar oluşturulsa sadece oraya özgü asker alet basılsa, bu şekilde maharajim'in dediği asker sayısı averajı ortadan kalkar, hem de gereksiz restleşme olmazdı.
       Yapabilirseniz maharajim'in ilk rakibi olmayı çok isterim :)

cengaver19 @ Tr1

• cengaver19 (TR1)cengaver19 (TR1) TR1 Gönderiler: 25
    Bir de saldırıların atılacağı zaman belli olmalı, örneğin 20.00-24.00 arası aktif savaş günün geri kalanı hazırlık gibi. Bilindiği üzere kimse 24 saat online değil.
    cengaver19 @ Tr1

• maraz 9 (TR1)maraz 9 (TR1) TR1 Gönderiler: 228
    duello olsa guzel olurdu gercekten yapilmasi gerek bisey  bence  boylcede ben sendne  gucluyum diyen arkadaslari  savas meydaninda gorur server
    maraz 9 @ tr 1
    ben bu asil kalesiyle bi hesablaşarım meydanda  >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

~ İLKCAN ~

ŞEYTAN İZLİYO SENİ KARDEŞİM 

~ İLKCAN ~

• SAKLI (TR1)SAKLI (TR1) Gönderiler: 136
     seninlede ben bir kapışayım  :) 
    G.A.Z.İ.
    düelloda master olcam kolay olmicak kardeşim ama uğurlar sanada

~ İLKCAN ~

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste