Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Korku Hikayesi-"Gizemli Ev"-2.Bölüm

İlk bölüm ilgi gördüğü için hikayeme devam etmek istiyorum.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Sizin isteklerinizi okudum ve hepsini uygulayarak hikayeye devam edeceğim.(Hikaye tam olarak arkadaşımın anlatdığı gibi değil benim değişikliklerimle devam edecek)İyi okumalar...
3.bölüm yarın..
Gizemli Ev
Hemen her tarafı kontrol etmeğe başlıyorum.Daha fazla endişelenince duyduğum ses artıyor.Bu ses sanki beynimin içinden bana sesleniyor:`Hemen burdan gitmezseniz çok kötü şeyler ola bilir`.Hemen durdum.Düşünmeye başladım.Bu ses benim bilinçaltım ola bilir.Belki de korktuğum için beynim bana oyun oynuyor.Bu düşüncelerle bekliyorum.Benim nöbetimin bitmesine dakikalar kaldı.Hemen diğer arkadaşı uyandırdım ve uyumaya gittim.Sabahı sorunsuz bir şekilde açtık.Her kes her şeyin yolunda olduğunu sanıyor.Fakat nedense benim içime yorgunluk çökmüştü.Aklımda hep o ses dolanıb duruyor.Her kes evine gitti.Ben de eve geldim yemek bile yemeden uyumaya gittim.Annemin verdiği soruları bile yanıtlayamayacak kadar yorgun hiss ediyorum kendimi.Akşam misafirlerimiz gelecekmiş büyük sofra kuruldu.Her kes sofradaydı.Ben o sırada uyuyordum.Ve bir anda büyük çığlık sesine uyanıyorum.Hemen dışarı fırladım.Çığlık sesleri `Gizemli Ev`-de bizimle geceleyen Mehmet arkadaşımızın evinden geliyordu.Hemen babamla onlara gittik.Çığlık seslerinin sebebini duyduğumda kendimi kaybettim.Mehmetin babası kalp krizinden vefat etmişdi.Bu olay beni çok fazla sarsdı.Beynimde yalnız bu olayın Gizemli Ev-den kaynaklandığını düşünüyordum.Bu haber bütün köye yayıldı.Anneannem Mehmetlere yardım için köyde kalmamızı istedi.Bu benim için bir şans ola bilir.Hemen koşub arkadaşları topladım.Akşama kadar Mehmetlere yardım ettik.Düşündüklerimin hepsini arkadaşlarımla paylaşdım.Akşam yine o eve gidib her şeyi çözmemiz gerek.Bu bir risk ola bilir.Yine kötü bir şey yaşana bilir.Ama her şeyi göze alarak yine o eve gitmek istiyorum.Bu sefer hazırlıklı gitmek şart.Mehmetlere köyden gelen insanlara yaklaşıb Gizemli Ev-le bağlı sohbet etmeğe çalışdım.Fakat kime Gizemli Ev hakkında bir kelime söylediğimde hemen benden uzaklaştılar.Sanki herkes o evden konuşmağa korkuyordu.Bu durum beni daha fazla merak ettiriyordu.Arkadaşıardan biri kamerası olduğunu ve oraya gittiğimizde kayıt yapa bileceğimiz söyledi.Bu güzel fikirdi.Gece kayıt yaparsak eve geldikden sonra videoları dikkatlice araştıra biliriz.Herkes eve gitti.Eve geldiğimde annemler bahçede oturmuşdular.Hemen anneme yaklaşıb kulağına bu geceni de dışarıda arkadaşlarla geçirmek istediğimi söyledim.Ama onlar benim Gizemli Eve gittiğimi duymuş ve çok kızmışdılar.İzin alamadım.Hemen odaya geçib arkadaşıma telefon açıb herşeyi iptal etmek istedim.Ama telfonu gördüğümde gözüme inanamadım.Telefonun ekranı parçalanmışdı ve açılmıyordu.Arkadaşıma ulaşamadım.Onlar beni gece bekleyecekdiler.Oraya gitmem şart oldu.Akşam herkes uykuya daldıktan sonra kalkdım hazırlanıb sessizce evden çıktım.Arkadaşlar beni bekliyordu.Arkadaşım kamerayı getirdiğini söyledi.Hemen kamerayı elime alıb kayıta başladım.Yola koyulduk.Kısa sürede o eve yetiştik.Kapıya yaklaşdım.Çok garib sesler duymaya başladık.Bu sesler dün duyduklarımdan daha farklıydı.Sanki bir tür çığlık sesleriydi.Herkes geri çekildi, hiç korkmadan kapıya yaklaşıp açtım..Gördüğüm şeyden şoka girdim.....(devam edecek)3.bölüm yarın..
Post edited by Ceki on

4
Yorumlar
Her kes = Herkes olmalı Yapa bileceği = Yapabileceği
etmeğe = etmeye Oturmuşdular = Oturmuştular
ola bilir = olabilir Yaklaşıb = Yaklaşıp
dolanıb = dolanıp Alıb = Alıp
sarsdı = sarstı Garib = Garip
Koşub =koşup
Herkes geri çekildi.Ama ben hiç korkmadan kapıyı yaklaşdım ve açtım. = Herkes geri çekildi, hiç korkmadan kapıya yaklaşıp açtım.
Gördüğüm şeyden şoka düştüm = Gördüğüm şeyden şoka girdim.
2 cümle düzeltmesi tamamı 3. bölüme nasipse (ise ayrı yazılmaz. Dilde sadelik önemlidir.)
uyarınız için teşekkürler
Elbette hoş karşılılarız. Hikaye olduğu için bilgi amaçlı bir yorumdu.