Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
salonum savda
Son güncellemede "yabancı istilası" etkinliği değişti ve baya zor oldu en azından benim gibi zorluk derecesini orta+ seçenler için kale lordları gibi bişey oldular saldırmıza göre savunma ayarlarını değiştirebiliyorlar gazamız mübarek olsun.
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
Bakamadıktan sonra o askerlerin benim için önemi yok şuan var 4k civarı onları eritmenin peşindeyim ve değişen ödüller iyi olmadı yine öğeleri tamamlamadan mahvettiler onlarca 20lik öğeye ihtiyacım vardı ve gelen şöhret çokta iyi sayılmaz 3k dan zaten ben o şöhreti normalde alıyordum zayiatta fazla oluyor bırakıp gitmek için çok güzel bir zaman bence :)