Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
KULLANILDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
Bu arada @PAS dayım haberin olsun
<i><b>PAS</b></i>
Loading...
<i><b>PAS</b></i>
Loading...
rapor at kullanılmaya devam et yakında görürüm ben sizi so sözüm bu forumdan çekilyiorum
dün akşam da bana gelenler bi gece bende size gelebilirim dikkat edin
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
.::SAVAŞÇI::.
işiniz gücünüz forum adam akıllı etkinliğinizi yapın
PAS kalesi çoklu hesab kullanıyosun kanıtı var elimde moderatörüm
sende kullanıyosun dicen o aslı ablaya verdiğiim çarıda ekrem aldı başka çar yok zaten
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
.::SAVAŞÇI::.
asil.1903de ilkerkaracan
ben salakmıyım size herşeyimi sölicem hepiniz aynısınzı
aynısınzıyız ne yav
kelime eksik orada sen kelimelerin yerini bilmiyosun hadi git işine