Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
KULLANILDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik,
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik!
En fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar.
r
evet doğru sizden özür diledim . ama ne için. baan durduk yere saldırdınız diye sizden özür diledim sizde oakdar adiydinizki gine durdukyere saldırdınız. gerçekler budur. çarptrılmasın.
herkes kendi yoluna baksın.
ben bu oyunda dönen oyunlardan dolayı çok yoruldum + yıprandım. ben kendi işime bakacam kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyacam bundan sonrada benden özür dilemeyenden özür dilemeyecem .
sözlerim bukadardır. kendi yolunuza gidin.
.::SAVAŞÇI::.
ben korkup kaçmadım neler yapdığım ortada maharajim bizi kullanmış zamanı geldiğince kullanılmış bir peçete gibi sizi çöpe atacak ben yol yakınken döndüm arkadaşlarımıda kurtardım şükür
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
hell size siz böyle geri zekalılara uymadınız zararın neresinden dönerseniz kârdır
yeri geldiğinde kullanılmış bir peçete gibi çöpe atılcaksınız haberiniz yok
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
<i><b>PAS</b></i>
Loading...