Anasayfa Turkish Teknik sorunlar

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

artık yeter

alemdaryusuf61alemdaryusuf61 Gönderiler: 506
30.06.2015 düzenlendi kategorisi Teknik sorunlar
her vergi toplamaya bastığımda hesabım donduruluyor 15dk süreyle destekle iletişime geçtiğimde cevap şu:
vergileri sürekli tam zamanında toplandığınız için tool kullanımı şüphesiyle sistem hesabınızı otomatik kapatmıştır
kardeşim benim ne işim olur toolla falan oyundan soğudum artık dondurulunca desteğe bile mesaj atmıyorum rutin oldu yani :mad:
artık nasıl bir çözüm getirecekseniz getirin şuna oyunun oynayan vergisini toplayan insanları banlamayın
illa oyunu mu bırakalım bunu mu istiyorsunuz ey destek ekibi senin de bu konuya yazmanı istiyorum bakalım cevabınız yine aynı mı olacak...
Post edited by alemdaryusuf61 on

Yorumlar

• R.CeyhunR.Ceyhun Gönderiler: 235
    30.06.2015 düzenlendi
    Senin için üzüldüm kardeşimm
  • jakopajakopa Gönderiler: 33
    30.06.2015 düzenlendi
    hiç boşuna ticket atma o konu yüzünden. ocak yada şubat olması lazım ev arkadaşım da oynuyodu onun da aynı şey başına gelmişti. üstelik saldır gelirken. 10 dakka dondurdular gözümün önünde hemde. sebep? vergisini zamanında topladı diye. o zamanlar düşük leveldi 16-17 olması lazım.(o zamanlar customer servicede kayra vardı belki hatırlar leutnantalsec ti hesabın adı. vergilerden yolunu bulmaya çalışıyodu. savunmasını ayarlayamadı tabi bu kim hazırladıysa onun beceremediği sistem yüzünden. sonra ticket attı gelen cevaba ben sinirledim. adama dalga geçer gibi vergini toplama demişti. böyle destek ekibi mi olur ya? lafa bak vergini toplama diyo. sana tavsiyem vergi toplama kule vur. o zaman hesabını haksız yere dondurup sonra dala geçer gibi cevap veremezler. :) kule vura vura kas paranı
    jakopa @ tr 1
  • alemdaryusuf61alemdaryusuf61 Gönderiler: 506
    30.06.2015 düzenlendi
    kule vuruyorum da zaten sinir oluyorum arkadaşlar bildiğiniz gibi değil:)

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak