Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Saldırganlar Kaçtı ??
arkadaşlar oyuna girdiğimde saldırganlar kaçtı diye bir mesaj aldım (sistemden) mesajda aynen şöyle yazıyordu:
''kale alemdaryus:
Saldıran ordu daha savaş başlamadan koşarak kaçtı. İki tarafın da kaybı olmadı.
Böyle devam et ve her zaman kalende yeterli savunma aracı ve birliği bulundur.''
acaba yeni bir özellik mi bu
(eklenti ekleyemdim ve konuyla ilgili forumu tarayamadım kusura bakmayın biraz aceleye gelen bir konu oldu:))
''kale alemdaryus:
Saldıran ordu daha savaş başlamadan koşarak kaçtı. İki tarafın da kaybı olmadı.
Böyle devam et ve her zaman kalende yeterli savunma aracı ve birliği bulundur.''
acaba yeni bir özellik mi bu
(eklenti ekleyemdim ve konuyla ilgili forumu tarayamadım kusura bakmayın biraz aceleye gelen bir konu oldu:))
Post edited by alemdaryusuf61 on
0
Yorumlar
Kardeş öncelkile tebrik ediyorum bana da böyle bir mesaj hiç gelmedi; fakat böyle bir özellik mevcut. Eğer sana senden çok daha düşük seviyeli bir kişi çok az askerle saldırırsa ve eğer hiç asker kesemeyecekleri belli ise askerler savaşmadan ana kaleye geri dönebiliyor. Ama bu özellik yüksek seviyelerde (+30) bulunmadığı için asnırım u güncelleme geldiğinde sen zaten büyük seviyedeydin veya kimseye saldrmadın. Sana tavsiyem bu mesajı arşivlemendir ben bu tarz ilginç mesajları arşivliyorum
"Ok gibi doğru olursan seni atarlar;
Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
Yay gibi eğri olursan elde kalırsın..."
"Düşmamlarımı severim, çünki onlar bana kusurlarımı söylerler..."
2)Ticket atınız.
2. Ticket atmak için hiçbir sebep yok
katılıyorum...
http://tr.board.goodgamestudios.com/empire/member.php?1269453-StarGamer57
bu eski hesabım kayıt olmuş süresine bak öyle gel
Ben senle sayğılı konuşmaya çalışıyorum, ama sen bunu istemiyorsun maalesef..