Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
kardeş her 30-40-50 lvl adam kendine bir sayfa açsa ne olacak? ayrıca gördüğüm üzere başarılı felan da değilsin kalene baktım da bir ara yakut çekmişsin onları da gösterişe harcamışsın. tavlayı 3 lvl veya fırınını 5-6 lvl felan yapacağına kalen güzel gözüksün diye en az 20k yakut harcamışsın. Burası hava atma yeri değil arkadaşın dediği gibi tanınmak istiyorsan kendini tanıt doğru kişilerle arkadaş ol ve centilmen oyna küfür felan eğer ediyorsan daha nazik bir dil kullanmaya dikkat et ve hesap paylaşımı (büyük ihtimalle yapmıyorsun) yapıyorsan da yapma ittifak bekçisine numaranı, mailini felan ver onlar arasın saldırı gelirse. iyi oyunlar ve başarılarının devamını dilerim... (ayrıca konutlarını yıkıp yerine deko. koysan daha güzel olur 1-2 lvl konutlardan para gelmiyor kule vurmak daha hızlı ve yakut da kasabilirsin.Her yerde 3 adet max. lvl kulen olsa saat başı 40.000 kasarsın)
"Ok gibi doğru olursan seni atarlar;
Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
Yay gibi eğri olursan elde kalırsın..."
"Düşmamlarımı severim, çünki onlar bana kusurlarımı söylerler..."
bence başarılıda bi kale burda kendini göstermek,eğlenmek,bildiğini öğretip bilmediğini öğrenmek için bi konu açmış sıkıntı yok ki bu konuda