Anasayfa Turkish Oyuncu tanıtımı

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Ferik Başarılarıyla Tanınır

124»

Yorumlar

• WarriorLordGameWarriorLordGame Gönderiler: 1,018
    02.05.2015 düzenlendi
    ferik 18lik ada almissin raporu koysana buraya :D
    rvFrGVQ.png
  • Ferik (TR1)Ferik (TR1) Gönderiler: 41
    10.05.2015 düzenlendi
    ferik 18lik ada almissin raporu koysana buraya :D
    kusura bakma baya geç gördüm mesajı. heralde aldığım 52lik aqua adalarını söylüyorsun bu ay 4-5 kez aldım ama elimde raporları yok şuan bir dahakine koyarım :) kayıp 90-100 arasıydı.
    Ferik @ tr 1
  • WarriorLordGameWarriorLordGame Gönderiler: 1,018
    10.05.2015 düzenlendi
    yakutlu aletlerele gittin dimi :))
    rvFrGVQ.png
    10.05.2015 düzenlendi
    yok aqualı aletler 14bin aqua ile yalancı çiftçi aldım :).
    Ferik @ tr 1
  • king104king104 Gönderiler: 97
    28.05.2015 düzenlendi
    ya burası kendini özme yeri değil tamam kendini tanıt ama resmen ben çok güçlüyüm falan havalarındasın
    king10
    30.05.2015 düzenlendi
    king104 yazdı: »
    ya burası kendini özme yeri değil tamam kendini tanıt ama resmen ben çok güçlüyüm falan havalarındasın
    Benim adımı soyadımı işimi yerimi yurdumu bilsen ne olacak. Oyun oynuyoruz burada beni kale adı ve başarılarımla tanı. uzun süredir raporda atmadım buraya bi daha ne zaman atarım bilmem ama konuya muhalefet etmeye gelmeyin raporları eleştirin.
    Ferik @ tr 1
  • DarkCastle2DarkCastle2 Gönderiler: 588
    30.05.2015 düzenlendi
    Ferik yazdı: »
    Benim adımı soyadımı işimi yerimi yurdumu bilsen ne olacak. Oyun oynuyoruz burada beni kale adı ve başarılarımla tanı. uzun süredir raporda atmadım buraya bi daha ne zaman atarım bilmem ama konuya muhalefet etmeye gelmeyin raporları eleştirin.

kardeş her 30-40-50 lvl adam kendine bir sayfa açsa ne olacak? ayrıca gördüğüm üzere başarılı felan da değilsin kalene baktım da bir ara yakut çekmişsin onları da gösterişe harcamışsın. tavlayı 3 lvl veya fırınını 5-6 lvl felan yapacağına kalen güzel gözüksün diye en az 20k yakut harcamışsın. Burası hava atma yeri değil arkadaşın dediği gibi tanınmak istiyorsan kendini tanıt doğru kişilerle arkadaş ol ve centilmen oyna küfür felan eğer ediyorsan daha nazik bir dil kullanmaya dikkat et ve hesap paylaşımı (büyük ihtimalle yapmıyorsun) yapıyorsan da yapma ittifak bekçisine numaranı, mailini felan ver onlar arasın saldırı gelirse. iyi oyunlar ve başarılarının devamını dilerim... (ayrıca konutlarını yıkıp yerine deko. koysan daha güzel olur 1-2 lvl konutlardan para gelmiyor kule vurmak daha hızlı ve yakut da kasabilirsin.Her yerde 3 adet max. lvl kulen olsa saat başı 40.000 kasarsın)
    "Bir gün beni boynu eğik görürseniz bilin ki yere düşen birini kaldırmak için eğilmişimdir..."
    "Ok gibi doğru olursan seni atarlar;
    Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
    Yay gibi eğri olursan elde kalırsın..."
    "Düşmamlarımı severim, çünki onlar bana kusurlarımı söylerler..."
    resimlerim-alaattin-guneser-j55qyy7.jpg
    30.05.2015 düzenlendi
    DarkCastle2 yazdı: »
    kardeş her 30-40-50 lvl adam kendine bir sayfa açsa ne olacak? ayrıca gördüğüm üzere başarılı felan da değilsin kalene baktım da bir ara yakut çekmişsin onları da gösterişe harcamışsın. tavlayı 3 lvl veya fırınını 5-6 lvl felan yapacağına kalen güzel gözüksün diye en az 20k yakut harcamışsın. Burası hava atma yeri değil arkadaşın dediği gibi tanınmak istiyorsan kendini tanıt doğru kişilerle arkadaş ol ve centilmen oyna küfür felan eğer ediyorsan daha nazik bir dil kullanmaya dikkat et ve hesap paylaşımı (büyük ihtimalle yapmıyorsun) yapıyorsan da yapma ittifak bekçisine numaranı, mailini felan ver onlar arasın saldırı gelirse. iyi oyunlar ve başarılarının devamını dilerim... (ayrıca konutlarını yıkıp yerine deko. koysan daha güzel olur 1-2 lvl konutlardan para gelmiyor kule vurmak daha hızlı ve yakut da kasabilirsin.Her yerde 3 adet max. lvl kulen olsa saat başı 40.000 kasarsın)
    şöyle yorumlardan bi vazgeçin artık. zamanında başarılarımı paylaşmak için açtığım bi konu bu. paylaşmak istediklerimi burda paylaştım ister bak ister bakma sana kalmış. hem herkes açsın bi konu ne olacak forum canlanır. yanlış bişeye gereksiz konulara zaten yöneticiler müdahale edecektir. Kaledeki dekolara takılmışsın onlar asaletten fırtınadan berimonddan gelen ödüller ben dekoya yakut harcamadım. kaleye özen göstermediğim doğrudur ama başarısız olduğum anlamına gelmez bu. sana göre başarısızsamda yapacak bişey yok senin fikrin :). nasihatlerinede gerçekten çok ihtiyacım vardı sağol.
    Ferik @ tr 1
  • flying manflying man Gönderiler: 344
    30.05.2015 düzenlendi
    arkadaşlar ferik(hakan abi)şimdi bizim ittifakta online süresi iyi kulede vuruyo zaten yağma puanından da takip edebilirsiniz :)
    bence başarılıda bi kale burda kendini göstermek,eğlenmek,bildiğini öğretip bilmediğini öğrenmek için bi konu açmış sıkıntı yok ki bu konuda
    En güzel çocuklar gidiyorsa zamansız,yüreğimde bir fırtına sürer amansız.
  • LordKelleKeserLordKelleKeser Gönderiler: 3
    26.08.2015 düzenlendi
    ferik ben sana bi saldırsam oyunu bırkırsın
    LordKelleKeser @ tr 1

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak