Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Ferik Başarılarıyla Tanınır

Ferik bundan sonra başarılarını herkesle paylaşacak :cool:
Ferik @ tr 1
Post edited by Ferik (TR1) on
0
Yorumlar
Attachment not found.
"Ok gibi doğru olursan seni atarlar;
Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
Yay gibi eğri olursan elde kalırsın..."
"Düşmamlarımı severim, çünki onlar bana kusurlarımı söylerler..."
Attachment not found.
Attachment not found.
Attachment not found.
Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
bir diğer başarıyı paylaşıyorum şimdide kimsenin dikkatini çekmemiş olabilir ama level 32 şöhret 54402 PRENS FERİK :cool:
Attachment not found.
Attachment not found.
Attachment not found.
Attachment not found.
ya kardeşim tamam heves etmişsin blog açmaya ama bak buraya 1. lik yazmışsın orada asalette 80. sıradasın yazıyor sen kimi kandırıyorsun kardeş lütfen olmadık konularla forumu işgal etme....
Ne mutlu Türküm diyene!!!
http://tr.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?39694-Yeni-ticket- nas%C4%B1l-at%C4%B1l%C4%B1r&p=786177#post786177 ticket nedir? nasıl atılır?
Ne mutlu Türküm diyene!!!
http://tr.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?39694-Yeni-ticket- nas%C4%B1l-at%C4%B1l%C4%B1r&p=786177#post786177 ticket nedir? nasıl atılır?