Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Dekoratİf ÖĞeler

Bence dekoratif öğeleride karakolumuzdaki b,ir dekoratif öğeyi ana kaleye buz a çöle veya diğer karaakollarımıza gönderebilmemeiz daha güzel olur
Post edited by 16bursa16 on
0
Yorumlar
de yapan yok
aynn katılıyorum
bence ham madde yerine para olabilir bir kale bahçesi 2000 para ile falan taşınabilir
oda olur yapsınlarda
Ya parayla da olabilir aslında ama 2000 gibi küçük bir rakam olmamalı yani 2000 para bile değil ben günde 50.000 felan harcıyorum zaten savaş bayrakları üretmek ajan atmak falan felan. 50.000 olsa daha iyi olur. Yoksa herkez kafasına göre dekoratif ögelerin yerini değiştirir bu sunucuya baya yük bindirir bence... 25.000 er hammadde veya 50.000 para da olabilir...
Bence bu fikir daha güzel
Bu doğru olmaz , ornegin bir dusuk levelli oyuncu sans bulup yuksek levelli oyuncunun karakolun aldi . Elegecirme basarili oldukdan sonra tum dekoratif ogeleri kendi kalesine düzdü . Kötü fikir bence . Ancak dekoratif ögelerin kaleden kaleye taşınması güzel olur .
nasıl bir pozitif sonuç