Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

ekipman

flying manflying man Gönderiler: 344
14.11.2014 düzenlendi kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
Arkadaşlar cidden ya bıktım artık her kule vuruşumda mücevher ya mücevheri artık kaldırsınlar yada mücevher ve ekpman arasında saldırı atarken bi seçim yapma hakkı verseler bize bıktım valla...:mad:
Post edited by flying man on
En güzel çocuklar gidiyorsa zamansız,yüreğimde bir fırtına sürer amansız.

Yorumlar

• cengaver19cengaver19 Gönderiler: 73
    14.11.2014 düzenlendi
    Bunu ben de daha önceden söylemiştim ama, yönetimden hiçbir ses gelmedi.
    Seçimi yakutlu yaparlar yaparsalar da :)
    cengaver19 @ tr 1
  • DarkCastle2DarkCastle2 Gönderiler: 588
    14.11.2014 düzenlendi
    Kesinlikle olmasın yahu abicim mücevher candır lazım mücevher tercih yapma hakkı da mantıksız olduğu için istememişlerdir. Ne yani sen adamın(harami)kalesini basmışsın neyi var neyi yok almışın bir de ekipmanlarına göz dikmişsin adam sana en kötü ekipmanını veriyor eğer mücevher kötüyse mücevheri veriyor sen ona "mücevher istemem ekipman ver" nasıl diyecen :D
    "Bir gün beni boynu eğik görürseniz bilin ki yere düşen birini kaldırmak için eğilmişimdir..."
    "Ok gibi doğru olursan seni atarlar;
    Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
    Yay gibi eğri olursan elde kalırsın..."
    "Düşmamlarımı severim, çünki onlar bana kusurlarımı söylerler..."
    resimlerim-alaattin-guneser-j55qyy7.jpg
  • flying manflying man Gönderiler: 344
    14.11.2014 düzenlendi
    DarkCastle2 yazdı: »
    Kesinlikle olmasın yahu abicim mücevher candır lazım mücevher tercih yapma hakkı da mantıksız olduğu için istememişlerdir. Ne yani sen adamın(harami)kalesini basmışsın neyi var neyi yok almışın bir de ekipmanlarına göz dikmişsin adam sana en kötü ekipmanını veriyor eğer mücevher kötüyse mücevheri veriyor sen ona "mücevher istemem ekipman ver" nasıl diyecen :D
    ama sen yağma odağını seçiyosun değil karşındaki rakibe odun daha fazla ver diyosun ve kardeşim senin gbiler için seçim yapma hakkını istedim isteyen var istemeyen var böyle işleri daha da kolaylaşır
    En güzel çocuklar gidiyorsa zamansız,yüreğimde bir fırtına sürer amansız.

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak