Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
lütfen artık yetti
bu reklamlar artık yetti lütfen biri bunlardan nasıl kurtulacağımızı söyleyebilir mi heop de reklam değil başka bir yere tıklayıca giden rahatsız içerikler bunlar... ben önce bi şey olmaz diyip başka yerlere tıklıyorum ve kurtuluyordum ama arık tıkladığım anda gidip hemen geliyorar ittifak aneline ulaşmakta sıkıntı çekiyorum ve rahatsız oluyorum bir de bugün başlayan bi sorun var internet üzerinde bir yerde iken fare hareket etmeyince olduğuerde görünmeze dönüşüyor. hareket ettirdiğim anda yer değiştirip hemen olduğu yerde görünmez olmaya başlıyor çözüm önerilerinizi bekliyorum
lütfen ccleaner kullanıp çerezleri temizle gibi klasikleşmiş cevaplar vermeyin:)
lütfen ccleaner kullanıp çerezleri temizle gibi klasikleşmiş cevaplar vermeyin:)
Post edited by alemdaryusuf61 on
0
Yorumlar