Anasayfa Turkish Oyun ile ilgili sorular

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

''devrik'' kral

alemdaryusuf61alemdaryusuf61 Gönderiler: 506
29.10.2014 düzenlendi kategorisi Oyun ile ilgili sorular
DEVRİK KRAL ETKİNLİĞİNE İLK KEZ KATILIYORUM VE BAZI SORULARIM OLUCAK:

>Etkinliği başarıyla bitirirsek ne gibi ödüller verilecek
>Yapmaya değer bi şey mi
>Bu kral madem devrik niye yardım ediyoz, bize ne Allahın devrik kralından.

sonuncusu şakaydı :)ama diğerleri için cevaplarınızı bekliyorum
TEŞEKKÜRLER...
Post edited by alemdaryusuf61 on

Yorumlar

• NehirrNehirr Gönderiler: 52
    03.05.2013 düzenlendi
    Etkinliği başarıyla bitirdiğin takdirde bi ekipman parçası kazanacaksın.
    49q5d.jpg

Nehirr / Uluslararası1 :o
  • alemdaryusuf61alemdaryusuf61 Gönderiler: 506
    03.05.2013 düzenlendi
    teşekkürler ama ben değer mi demek istedim yani o kadar masrafa girmeli miyim
  • oyunlar987oyunlar987 Gönderiler: 1,126
    03.05.2013 düzenlendi
    gir bencede ben hiç girmedim :D
    oyunlar987 @ tr 1 konu ile sorar arkadaşlarınıda sever özellikle extreme yi tut desem tutmaz tutma desem tutar da bi ata sözü vardır kuşu altın kafese koymuşlar vay vatanım demişhttp://p1306.hizliresim.com/1b/1/npzq2.jpg
    OYUNLAR987 NE? YAPACAĞI BELLİ OLMAZ ONUN Maunt Blad Warband ve Maunt Blad Sword ÖLÜM KORKUSU İBLİS SURATI KRALİYET MUHAFIZLARINI SEVERİM BEN
  • BoramiR (TR1)BoramiR (TR1) Gönderiler: 1,221
    03.05.2013 düzenlendi
    Değermi deymezmi bu kişiden kişiye degişir. benim fikrim ben hiç katılmıyorum bu etkinliklere ama katılan bir çok oyuncum var.
    “Unutma ki, yüce ecdâdımızın büyük zaferleri, görünüşte kılıcın gölgesinde olmuşsa da hakikatte akıl, mantık ve muhabbet güçleriyle gerçekleşebilmiştir.,

Forum Kuralları ve Ceza Sistemi
    Bize Katılmak İçin Tıklayın
    Irc (Chat) Kanalımız İle İlgili Genel Bilgiler
    Irc (Chat) Kanalımızdan Destek Almak İçin Tıklayınız
  • haguraihagurai Gönderiler: 8
    04.05.2013 düzenlendi
    devrik kral etkinliğinde küçük bir inek gördüm sanki o ne
    hagurai @ tr 1
  • alemdaryusuf61alemdaryusuf61 Gönderiler: 506
    04.05.2013 düzenlendi
    katıldım bakalım nolacak beğenmezsem bi daha katılmam
  • halaskarhalaskar Gönderiler: 92
    04.05.2013 düzenlendi
    hammaddesi çok olan katılsın hemen saldırıp görev asker almasın ondan önce çadırlarını kurup 100 kişlik bir yer edinsin ve alet yollasın sonrada kulelere saldırıp askerleri toplasın ama hammaddesi iyi olanlar katılsın
    halaskar @ tr 1
  • 05.05.2013 düzenlendi
    bence masrafa değer ama en az 45. düzeysen.30. düzeyde katilinca bitirmek mümkün olmuyo
  • Extreme (TR1)Extreme (TR1) TR1 Gönderiler: 1,025
    06.05.2013 düzenlendi
    BoramiR yazdı: »
    Değermi deymezmi bu kişiden kişiye degişir. benim fikrim ben hiç katılmıyorum bu etkinliklere ama katılan bir çok oyuncum var.
    Derik Kral İçin Degmez :) Çok Asker Kesiyor O Kuleler,
  • devil_boydevil_boy Gönderiler: 151
    06.05.2013 düzenlendi
    kardeş nasıl saldırdığında önemli bir yandan aletini bol tutarsan fazla kaybın olmaz ben onda en son köprüden önceki kuleye gelmiştim baktım çok asker var kulede bıraktım ama bu sefer bitirmek niyetindeyim o ekipman çok sağlam
    devil_boy @ tr 1
  • alfa mertalfa mert Gönderiler: 38
    28.10.2014 düzenlendi
    arkadaşlar tavsiyem girmeyin yanarsınız.özellikle hammadde ve para sıkıntısı olanlar.no girmek.berimonda girin o daha iyi
    Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gökgürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan.
  • kingarthur_33kingarthur_33 Gönderiler: 474
    29.10.2014 düzenlendi
    alfa mert yazdı: »
    arkadaşlar tavsiyem girmeyin yanarsınız.özellikle hammadde ve para sıkıntısı olanlar.no girmek.berimonda girin o daha iyi
    berimondda kötü.oradada onur kaybediyorsun
    images?q=tbn:ANd9GcSuAzmlQB-ow7rCX2a2Bm1iYFTPyMCTjjD94WV2F76I6p2XI3xm Uyuyan milletler ya ölür, Yada köle olarak uyanır..!

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak