Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Tocmai am cumparat un pachet si.........nimic!

Tocmai am cumparat un pachet de 700% glorie si nu primesc nimic! Asta inseamna de 7 ori mai mult oameni buni. Ori nu se poate sa primesc 35 000 de puncte de glorie la un atac. Iertati-ma ca va intreb, dar merge invers???? Cand cumperi primesti mai putin? Faceti si voi un calcul la 35 000 e pencte. Chiar credeti ca am luat 5000 la un atac? Sunteti groaznici! Nu e vorba de bug-uri ci de o mica inselaciune in cazul asta. Cand cumperi ceva si nu primesti cum se numeste????

Comentarii

 • SingleWolf (RO1)SingleWolf (RO1) RO1 Postări: 3
  @moderator un raspuns aici? Si eu sunt curios.
 • Lotus (RO1)Lotus (RO1) RO1 Postări: 246
  700 % glorie e nimic ; gandestete ca cu stindarde faceai peste 1200 % pe langa asta poate n-ai avut nici onoare mare (2000-3000 ) 
  Lotus @ ro 1
 • Lotus (RO1)Lotus (RO1) RO1 Postări: 246
  sfatul meu nu mai baga bani ; astea de la empire nu-ti merita intretinerea . 

  Lotus @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier