Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Contopire servere.

Azi 09.10.2020 la logarea în joc, dau peste un sondaj al celor de la gge.
Întrucât am răspuns că nu vreau ”prospătură” pe joc, nu mi s-au mai pus celelalte două întrebări, întrebări pe care le-am aflat din printurile altora.
E clară intenția gge & $f de a comasa mai multe servere, nu din altă cauză decât aceea că ”genialele” lor actualizări au produs o asemenea inflație și o lipsă de stabilitate încât mulți s-au lăsat de joc, serverul RO1 cel puțin fiind depopulat de proasta gândire a dezvoltatorului care se pare că nu a înțeles încă faptul că banii vin acolo unde se oferă distracție.
Ori ei, în loc să ne ofere distracție nu au făcut altceva decât să creeze inflație și au mărit drastic distanța dintre cei care nu bagă deloc sau bagă moderat bani față de cei care bagă masiv.
Evident, din cauza numărului redus al celor care bagă masiv și au comportament grobian pe joc, numărul celor care bagă moderat a scăzut drastic și pun pariu că și încasările gge& $f s-au redus (tind să cred că cei care nu bagă bani de loc, nu s-a redus, ei continuând să joace ca și până acum, gratis și fără pretenții).
Nu se acoperă foamea de bani a lor din cheltuiala masivă a 1000 de playeri atunci când alți 10.000 abandonează jocul sau sistează achizițiile (care oricum sunt degeaba).
Mai nou, geniile alea au mai găsit o găselniță : comasarea serverelor.
No, amu dragii moșului lucrurile sunt clare : sfârșitul e aproape. Din cei vreo 1000 de cotizanți fideli ai gge cel puțin între o treime și două treimi (dacă nu mai mult) își vor introduce vârtos membrele inferioare în acest joc din clipa în care Rudi & co. vor tăbărî pe ei după comasare  >:)
Eu unul, după mulți ani, am ajuns la capătul răbdărilor și voi abandona jocul în caz de contopire a serverului RO1 cu altele.
Voi ?
Chiar doresc să aflu opiniile voastre.
Să fiți iubiți  <3
RIDENDO CASTIGAT MORES

Comentarii

  • Duhul din lampă (RO1)Duhul din lampă (RO1) RO1 Postări: 751
    editat 09.10.2020
    Nemtii invata din istorie: Lagar de concentrare, dar adaptat la 2020 - sa fie "cu spaga"😈😈: aia care dau mult vor pleca ultimii >:). Cei care nu baga deloc vor fi arsi de nemti, americani, japonezi si restul natiilor. Nu se va mai tine cont de ''ora de atac'' sau alte reguli de astea... vei arde si vei sta fara soldati pana la samurai si nomazi, cand vei lua cateva fulluri(de 6 valuri bineinteles) ca sa iti permiti sa ataci si tu pe altul ca tine si sa-i poti face ceva🤪.
    Nota: chiar daca vor baga bonus de noapte, tot vei arde. Vine un turc ce face trafic cu aur si da in tine ca in caine pana arzi, ziua in amiaza mare. 

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier