Acasă Goodgame Empire - Ştiri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Logare în joc de pe Android

De când eminențele cenușii (și nu pot să nu remarc tonurile de cenușiu din ce în ce mai sumbre) de la gge au eliminat complet flash-ul și au pus o trecere automată la html, este aproape IMPOSIBIL să mai joci de pe un dispozitiv cu Android. Cel puțin eu nu mai reușesc s-o fac.
Dacă cineva reușește s-o facă, vă rog să-mi ziceți și mie cum (ce browser, ce setări, etc) . Eu pățesc un fenomen ciudat : tastatura  aia touch stă doar o secundă - două și dispare înainte de a putea să introduc user și parolă (și asta e valabil și la puffin și la brave, că la chrome mă duce invariabil către rahatul ăla de 4Kingdom). Ori dacă reușesc s-o ”păcălesc” să stea mai mult (habar nu am cum reușesc asta) după logare jocul îngheață cu vreun afiș de-ăla de-al lor de care nu pot să mai scap.
Întrucât ”geniile” alea turmentate de la gge mi-au transmis doar sfaturi năstrușnice (lucru care mă convinge că au ochelari cu filtru roz bonbon pe ochi) rog comunitatea de playeri să-mi împărtășească din experiența lor, aici.
Vă mulțumesc anticipat
Să fiți iubiți  <3
RIDENDO CASTIGAT MORES

Comentarii

 • st4ck (RO1)st4ck (RO1) RO1 Postări: 58
  Intra in setari si selecteaza optiunile din imagine-->
  Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut.

 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 530
  editat 02.04.2020
  Intra in setari si selecteaza optiunile din imagine-->
  Așa le am... nu merge, ”sare” tastatura înainte să pot să scriu numele și parola ...

  Am trimis și ticket la suport și mi-au răspuns că jocul nu e pentru dispozitive cu Android și mi-au sugerat să downloadez rahatul ăla de Four Kingdoms...
  Având în vedere ce le-am răspuns, s-ar putea să-mi iau la revedere de la voi dragi prieteni, că s-ar putea să văd un ban permanent pe joc  :D

  Asta le-am trimis : 

  In your bosses imbecile self-sufficiency, have you ever thought that the player (i.e. the fool in the money you live in) needs to be able to enter the game even when he is not at home in front of the PC?
  Well, that could be done when being anywhere (on the train or in the car) on a mobile device. You not only limit this access, but it is clear from your answer that you are not even going to facilitate players' access to the game when they are not at home to the PC.
  You've got geniuses out there who think I want to play 4Kingdoms ??? Well, I'll never do that!
  GGE is made up of normal-minded people ???
  You want our money?
  I will immediately stop any in-game purchases until I can log in from my phone or tablet when I'm not home and I need to get into the game.

  I wish you a day as wonderful as the one you offer your customers

  Îmi pare rău că nu-s mai multe greșeli pe acolo, ca să le fie cât mai dificil de citit...

  Voi dragii mei,
  Să fiți iubiți  <3
  RIDENDO CASTIGAT MORES
 • andy andreea (RO1)andy andreea (RO1) RO1 Postări: 33
  editat 09.04.2020
  acelasi lucru patesc si eu, imi mergea perfect pe flash..acum e imposibil  de jucat..eu 70% din timpul alocat jocului  il foloseam pe puffin...astia nici pe  pc uri nu au facut multe,,cine are un aparat mai vechi,,pa
  andy andreea @ ro 1
 • tizu_1983 (RO1)tizu_1983 (RO1) RO1 Postări: 3

  sa speram ca apare si pt android un program gen HTML

 • -Lagertha- (RO1)-Lagertha- (RO1) RO1 Postări: 2
  Pentru Android, instalați acest program: https://play.google.com/store/apps/details?id=iron.web.jalepano.browser&hl=en
  Puteți să tastați liniștiți fără să mai fugă tastatura.
Sign In to comment.