Acasă Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


ajutor ! jocul pe telefon

Buna.  Am descarcat aplicatia pe telefon pentru ajuca, dar nu reusesc sa-mi gasesc castelul. Nu ma pot conecta cu contul meu. Lumea in care am castelul nu exiista. Ma poate ajuta cineva?     multumesc anticipat.

Comentarii

 • DON VICENZO (RO1)DON VICENZO (RO1) RO1 Postări: 114
  da in josul paginii de logare si pe mijloc vezi sa ai limba romana si dupaia la server romania1
  DON VICENZO @ ro 1
 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 528
  Nu e aia.
  De descărcat ai descărcat probabil 4 kingdom , aia e aplicația de joc pe telefon , dar e alt joc.

  Ca să joci pe telefon ce joci pe pc, trebuie să intri de pe puffin browser sau alt browser care are flash pentru android, apoi să faci ce a zis don vicenzo.

  Partea proastă e că flash nu va mai merge mult timp. Iar pe chrome din android e vai mama lor, nici nu poți să-ți scrii userul și parola că-ți sare pagina.

  NICĂIERI nu am văzut amatorism ca la gge după ce au fost cumpărați de $f !!! . Zici că le-a cumpărat și creierul pentru dumping !

  De fapt nici la banana din Ecuador nu-i doare pe ăștia, azi rubinele sunt de 4 ori mai scumpe decât acum 3 ani și majoritatea nici nu și-a dat seama. Cătă vreme mama proștilor puiază la foc continuu , la gge intră banul și nici în bască nu-i doare că nu poți tu intra de pe telefon.

  Să fiți iubiți  <3
  RIDENDO CASTIGAT MORES
Sign In to comment.