Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Stiri de la Moderatori!
Sign In to comment.
Comentarii
Toate cele bune,
Echipa Empire.
Dacă întâmpinați alte probleme la acest eveniment, încercați prima dată să ștergeți memoria cache a browser-ului!
*Problema cu piața va fi rezolvată luni.
În concluzie, puteți să vă modernizați castelele din evenimentul Insulele Furtunii fără probleme, deoarece premiile pentru luna Ianuarie vor fi creditate la începutul lunii Februarie.
Recompensele vor fi acordate după terminarea evenimentului, în primele zile ale lunii Februarie.
Mâine, 25 Ianuarie, între orele 10:00 și 12:00 va avea loc un bugfix, iar server-ul va fi oprit aproximativ 30 de minute. Desigur, consumul de alimente și boosterele vor fi înghețate în timpul acestei perioade.
Luni, 28 Ianuarie, între orele 10:30 și 12:00 va avea loc un bugfix pentru repararea problemei vizuale de la rank-ul Ligii Regatelor, iar server-ul va fi oprit aproximativ 15-30 de minute. Desigur, consumul de alimente și boosterele vor fi înghețate în timpul acestei perioade.
Astăzi în jurul orei 16:00 a avut loc un bugfix pentru a rezolva problema cu calcularea rank-urilor de la Liga Regatelor. Bugfix-ul a durat ~10 minute. Desigur, consumul de alimente și boosterele au fost înghețate în timpul acestei perioade.
Îmi cer scuze pentru că am postat anunțul așa târziu (dupa ce bugfix-ul a avut loc deja).. sunt răcit și am dormit aproape toată ziua. Îmi cer mii de scuze.
Dacă nu știi despre ce este vorba, îți sugerez să citești ACEST anunț.
Scrieți la finalul link-ului jocului "/flash" pentru a putea accesa versiunea Flash si pe Puffin Browser. "https://empire.goodgamestudios.com/flash/"