Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discuții Update Noiembrie

Aici puteți discuta despre următorul update.

0
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
http://prntscr.com/liq2fe
Nu am reusit sa gasesc in nici o baza de numarare operatiunea aritmetica:
80 - 1 = 30
Acum, nu ma mai mir de ce are jocul asta atatea buguri
Uite ce inseamna sa primeasca la facultati "studenti" care nu si-au luat BAC-ul
Sa fiti iubiti
Doresc sa ne prezentati toate modificarile aduse in joc , si aici ma refer la 1) mesterul constructor .Dupa aceasta actualizare mesterul constructor va reduce si costul in rubine , nu doar costul in resurse .
Imagine de pe ro1:
2) Sera asta :
Alte mentiuni : Faceti modificari la campament si inventarul echipamentelor . Scoateti limita de spatiu la fel cum este la decoratiuni. Modificati in asa fel incat fiecare nivel de campament sa ofere un numar de comantanti , de exemplu 10 comandanti. 7 nivele de campament x 10 -> 70 sus. Adaugati 5 linii ca la muzeu. Linia 1 (linia cu care suntenti obisnuiti): 70 de comandanti . Pe nivelul 2 nu poti sa pui echipamente decat dupa ce ai ocupat pe linia anterioara un anumit numar de comandanti completi ( 5 piese ), iar comandantii de pe nivelul 2 sa ii poti folosi dupa ce ii ai in mars un numar minim de comandanti de pe nivelul 1 si tot asa. Astfel poti avea 5 x 70 = 350 in mars, de exemplu .
*)Acest mod optimizat poate ajuta jucatorul sa isi faca 1 linie full cu comandanti speciali pentru samurai , 1 din piese legendare etc.
Sigur, or sa sara toti aia de la gegee ca sa-ti analizeze propunerile ...
Asa au "bagat" inapoi tot ce am cerut noi
Dar nuuu, stai !!!
Ce se vede in zare ?
Sa fie pasare ? Nuuu...
Sa fie avion ? Nuuuu...
E Supermaaaan
Nici n-a crezut cineva altceva, dar simplul fapt ca a aparut o asemenea eroare la un text banal, arata cum apar alte erori, mult mai grave in scrierea liniilor de program
Dar si mai grav este ca atunci cand le aduci la cunostinta erorile pe care le depistezi, adopta o atitudine defensiv compulsiva, de parca legea nr. 1 e ca ei nu pot gresi... iar rezultatele se vad.
Nu mai e nevoie sa mai spun ca de nenumarate ori, de-a lungul anilor , le-au spus sute (daca nu mii) de playeri sa nu mai bage noutati pana nu le verifica temeinic ca nu-s purtatoare de buguri ... nici in basca nu i-a durut.
Au infiintat (cica) un server de test pentru asta
Eu zic ca e contraproductiva graba de a aduce noutati netestate doar de dragul unor termene impuse de te miri ce manager. Ala e bad management 24/7 !
Jucatorii ar aprecia implementari mai rare, dar fara buguri. Daca vreti un event fulminant de Craciun, testati-l acum , DAR PENTRU CRACIUNUL URMATOR !!! Va asigur ca in atari circumstante, evenimentele ar fi bine primite de catre playeri.
Nimeni nu ar critica cireasa de pe tort, dar deocamdata arata mai degraba ca o bomboana pe coliva...
Ca sa nu-ti mai spun ca daca contactezi suportul, ti se raspunde ca unui copil, desi minorii au "interzis" pe joc, conform regulamentului. (oare lipsa asta de respect e comuna pentru toate serverele, sau e valabila doar pentru "tiganii de romani" ?)
Si daca tot vroiai o cireasa pe tort (sau o bomboana pe coliva) , lipsa suportului in limba serverului e ... hmmm ... cum sa spun ca sa nu fiu gresit inteles ? Cand faci bani (multi) dintr-o activitate lucrativa pe teritoriul unei tari, MUSAI sa respecti drepturile instituite de legea protectiei consumatorului din tara respectiva. Cum se respecta drepturile platitorilor care nu cunosc o limba de circulatie internationala (engleza sau germana) si nu depun tickete pentru pierderile provocate de buguri din aceasta cauza ?
Cunosc o multime de cazuri de acest gen. Sunt oameni in varsta care nu cunosc limbi straine. Am facut cu ani in urma un ticket in numele altcuiva si chiar daca a fost rezolvata problema, mi s-a sugerat sa-mi vad de ale mele si fiecare sa-si faca (ticket) pentru el !!!
"Curat murdar coane Fanica..."
Sa fiti iubiti
Sunt echipe diferite. Cel care redactează anunțurile nu codează.
Dar am obs, ca daca este un numar mai mic de def (ex 600/700), ai sanse sa primesti mai multa defensiva, am patit asa cu 700 def si sa transformat in 1700....
Deci din ce am inteles, numar mai mic def > sanse mai mari sa prinzi ceva mai bun (def mai multa)
Def mai multa > sanse mici sa primesti ceva mai bun
Or fi, nu te contrazic, insa practica de peste 5 sau 6 ani pe empire, mi-a demonstrat ca din orice echipa ar face parte angajatul altigi, acorda aceeasi atentie muncii depuse: cei care redacteaza textele le fac la o cafea cu tigara intr-o mana si cu facebookul in cealalta
Si inca ceva ce nu am mentionat anterior : pe formularul ala pe care altigi il infige periodic sub nasul jucatorului , se face referire la cat de usor de inteles e jocul.
Faceti bine si spuneti-ne CUM se calculeaza punctele de la metamorfi. Sunt rezultate in marje prea mari in atacuri identice, pe metamorfi asemanatori si niciun calcul nu a putut conduce la o extrapolare satisfacatoare. Deci ?
Sau poate trebuie reiterat dictonul "no fun, no money" ?
Sa fiti iubiti
P.S.: avand in vedere ca au aparut blaturi si cu metamorfii , probabil ca si astia vor fi "balansati", "compensati" sau cum le-o mai fi placand la astia sa-i zica
promisiunile suna asa :
rasplatile insa ...
Hai , spor si nu uitati: daca nu puteti face misiunile, aveti varianta de a le "compensa" cu rubine in speranta unor premii promise, dar incerte