Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Discuții Update August

158

Comentarii

• Ionut 1114 (RO1)Ionut 1114 (RO1) RO1 Postări: 21
    http://prntscr.com/ki07dx
    Tceasta este prima parte buna a acestei actualizari:))))
    Tot ce pare bun la GGE are si o parte ascunsa prin care ei sa poata castiga niste bani
    Si ce este cel mai important este ca "am fost" anuntati despre acest aspect!
     :D:D:D:D:D:D:D:D
  • Ferdinand (RO1)Ferdinand (RO1) Postări: 5
    editat 13.08.2018
    http://prntscr.com/ki07dx
    Tceasta este prima parte buna a acestei actualizari:))))
    Tot ce pare bun la GGE are si o parte ascunsa prin care ei sa poata castiga niste bani
    Si ce este cel mai important este ca "am fost" anuntati despre acest aspect!
     :D:D:D:D:D:D:D:D
    Mie treaba cu avansatul decoratiunilor mi se pare o chestie foarte inutila. De ce ai vrea sa faci asta? Nu are sens! Mai bine o lasau mai usor cu adaugatul comandantilor... avem putine slot-uri. Trebuia facut un update mai mare, sa iti atraga cheful de joc inapoi...
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    editat 13.08.2018
    ce ***** de update e ăsta cu fierăria decorativelor? ați băgat o grămadă de ******** pentru un amărât de update și o să apară iar buguri că era prea simplu să băgați fierăria decorativelor ca la echipamente
    hai dă-vă-n **** mea

Edit. Limbaj Neadecvat
    Post edited by Keno on
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • MasterDavid (RO1)MasterDavid (RO1) RO1 Postări: 11
    si ia ghiciti baieti ! mai e disponibil ....de abia la lvl 70 ....pt asa mizerie  ? am incercat-o pe tester .... nu credeam ca asa o porcarie va fii bagata in joc si inca la disponibila la lvl 70 de parca cine stie ce ii.

• Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    cică i-aș fi dat de cap și am cheltuit 10k rubine să ridic o decorativă de la 260 la 265 ordine publică
    asta înseamnă evoluția :))))
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
    pt ei asta e

nu e buna de nmk macar de bagau  un comandant nou s-au ceva mai bun...
  • Andreuta Ella (RO1)Andreuta Ella (RO1) RO1 Postări: 38
    Pentru a ridica o teracota trebuie sa bag decoratiuni care ofera cat mai mult XP de fuziune (in cazul meu am selectat o gradina http://prntscr.com/ki0kln care are 15 XP - valoare fixa)  impreuna cu (,) catalizatori in acea decoratiune din care a rezultat teracota unica: http://prntscr.com/ki0qbj . Acolo mai apare un "%" care este sansa ca XP-ul de fuziune sa creasca , si astfel Xp-ul total de fuziune se poate  majora cu procentul acela care este variabil ( in functie de catalizator si decoratiune - direct proportional : decoratiuni mai bune , procent mai mare si XP de fuziune mai mare). Prin urmare , daca eu nimeresc acel "%" acolo primesc niste XP in plus care imi reduce din gradinile bagate ( cate 15 XP de fuziune per gradina : 15 XP x 8 granidi = 120 si teracota urca la nivel 22 ,iar dupa la fel ..pana la nivel 100 , cel mai probabil . (exemplu de decoratiune de la nivel 100 : http://prntscr.com/ki0pjr

eu nu inteleg nimic ce trebuie sa fac  :(
    andy andreea @ ro 1
  • ALINCKAK (RO1)ALINCKAK (RO1) RO1 Postări: 242
    intelege cineva? doar capetele luminate poate care au introdus noile "modernizari"

"Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"

(Ludwing van Beethoven)

• Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Ce sa intelegi ma?
    Ccct... asta de update nici macar nu are sens...
    Daca voiau sa ajute putin jucatori, macar sa faca din timp un tuturial pentru el pe youtube. Tipic.
    Btw, parcul ala care costa  40k rubine, sper ca e o gluma nesarata marca gge, nu?
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Multumesc @PetruWarrior (RO1)  pentru informatia  despre harti si informatiile pentru sate/insule, pe care ai lasat-o intr-un alt topic..

Din nou, o informatie ascunsa adanc in fundul celor de la gge care au facut astfel de schimbari, si care noi trebuie sa le aflam singuri.
    La fel si cu sistemul de fuziune al decorativelor.. ma intreb cat de complicat o sa  sa fie  cel pentru echipamente.... daca din cct asta de update al decorativelor care a fost facut  asa complicat.. tot ce trb ei sa faca e foarte simplu, alegi decorativa pe care o vrei sa dai upgrade, si pe cea pe care vrei sa o distrugi in proces.
    Dar in schimb, au trebuit sa bage randuri intregi de informatie pentru asa ceva... si alte ingrediente pentru care tu trebuie sa tragi in evenimente, sau sa bagi rubine cu carul, ca sa iei ce(?) de la 245 ordine publica inca 5?
    Ma apuca rasul cand stau si ma gandesc cat de complicat o sa faca sistemul de fuziune la echipamente...
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• De ani de zile se plange lumea ca gge-ul vrea numai bani. Practic situatia e la fel si acum. Noi ramanem cu criticatul si ei tot ce vor fac. Nu se schimba nimic. Ati vazut voi vreo sugestie postata aici sa fie pusa in aplicare?
  • Ionut 1114 (RO1)Ionut 1114 (RO1) RO1 Postări: 21
    SINGURA solutie este sa nu mai cumpere lumea rubine o vreme iar cand vor vedea ca le scad veniturile probabil se vor intreba care e problema si poate ca vor vedea si nemultumirile noastre.
    Dar cat timp nimeni nu se opreste din cumparat rubine nu se va intampla nimic care sa ne ajute cu adevarat si poate jocul o va lua pe un drum mai bun.
    Insa daca cei de la GGE vad ca profitul ramane constant sau chiar creste vor continua cu actualizari de genul si cu scosul castelanilor si comandantilor de la evenimente si vor putea fi gasite doar la negustorul de echipamente!!
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!