Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discuții Update August

Aici puteți discuta despre următorul update.

0
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
bagati castelanul la metamorfi dar intrebarea este scoateti metamorful ala de atac sau ramane si el acolo
ce **** mea aveți bă cretinilor? ****** de tot jocul
Keno: Limbaj Neadecvat
Azzazel Ro1
In astia doi ani, cu toate actualizarile astea ratate facute de gge.. si atata furie cat am avut... am inceput deja sa nu imi mai pese de ele. Ce schimbari vor fi, sa fie.
Cand am vzt updateul si castelanul "Ok foarte tare, acum lasa-ma sa inchid pagina si sa ies putin pe afara sa ma bucur de viata..."
"Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"
(Ludwing van Beethoven)
cu fiecare asa zisa imbunatatire a jocului il strica mai tare.... sunt curios pana unde se va ajunge... probabil la taxa de conectare si taxa de stationare pe joc...
"Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"
(Ludwing van Beethoven)
recomandarea mea pentru astia de nu au bani, strangeti ba pustilor 150 de lei (asta ar insemna 150 de tigari la bucata, hai ca stiti prea bine ce zic) si bagatii in joc cand aveti oferta de 200%, ca daca nu sunteti mari rubinari o sa aveti oferte de astea. de rubinele astea va faceti grajdurile si brutariile, dupa aia atacati in pnm turnurile, ca alea fac mult. in rest, putina activitate la evente si cam asta e.
stiti doar sa criticati, dar sa apreciati munca oamenilor de la ggs .. niciodata, nu?