Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Discuții Update Mai

124»

Comentarii

 • Da chiar asa e, va vorbesc de la ferma vesela, si btw, asa vorbind ca o ferma ce sunt, nu sunt erou ca altii mai mari cu pretentii care ataca noaptea la 3, si se cred mari strategi si neinfricati, dar asta e alt subiect.
  Ce nu vreti voi sa realizati este ca va strang astia pe zi ce trece pentru ca le merge. De ce? Pentru ca sunt multi cotizanti care de bucura de o faima  virtuala intrun mediu de vreo 2k de jucatori, Destul de infantil nu? Ca sa nu spun jenibil...
  Din partea mea, sincer mi se darama cotetul ca sa nu zic ca mi se rupe puloverul, ca nu este destul de literar. Am ajuns de  intru pe aici exact cand numai am ce face si din cauza lacomiei vorace si fara de infranat a minunatei echipe GGE. Si da, din fericire in ultima vreme cam am ce face.
  Au promis ca scot soldatii din spital pe rubine sau ii separa, ca poti sa vinzi gunoiale alea de echipamente si pietrele alea de polizor intro multiselectie, ca se rezolva nenumaratele bug-uri.... sunt prea multe exemple ca sa le pot enumera. Nu sa facut nimic decat sa se incaseze mai multe rubine, mult mult mai multe rubine.
   Bani in jocul asta o sa mai bag cand o sa viziteze careva de pe pamant in Alpha Centauri colt in colt cu Orion.
  O sa ajungeti, sa stati cu mana pe rinichi sa hotarati cand il vindeti pentru ca sunteti impatimiti.
  Un joc frumos si curat va doresc si viata fara dializa.
  Va saluta Old McDonald's (ala care are ferma)!
  atac la 3 dimineata? bun
  in primul rand, empire, e un joc de razboi, corect?
  din cate stiu eu...in orice razboi nimeni nu zice..."stai asa ca ma duc sa dorm si ne batem cand ma trezesc"
  asa ca...nu vad unde e problema ca se ataca la 3 dimineata:)))asa cum atac la 3 dimineata pot ataca si la ora 17, si tu stii despre ce vorbesc ca erai in alianta in care am dat vreo 2h incontinuu pe timp de zi si 4h incontinuu pe timp de noapte. ca te-am evitat pe tine ca mi se parea ca esti ok e partea a doua.
  ca s-au gandit cativa sa faca treaba cu ora 00-08 in care nu se ataca....a fost pentru ca multi incepeau sa joace noaptea si nu mai avea farmec...si din cauza ca probabil nu mai aveau chef sa stea noptile sa pazeasca...dar asta e alta chestie
  iar eu n-am mai atacat dupa ora 00 de vreo 3 luni...o luna am si facut o pauza ca era prea plictisitor...asa ca na:))
  iar cat despre bagatul banilor aici
  nu bag f des, insa un lucru este evident, ofertele sunt mult mai avantajoase
  sunt cufere la 85k rubine cu mii de salturi si 10h de booster (85k rubine bagate), in cazul samurailor si al nomazilor...sunt oferte de 100% peste booster si cufar de salturi
  pot fi si personalizate de 100% peste 3 cufere etc...deci na
  acum orice sarac ca mine isi permite sa faca cateva puncte la un event o data pe luna:))
  iar cat despre buguri...mergi si lucreaza la ggs si rezolva bugurile, iar cand vorbim din nou sa-mi zici cam cat de usor se rezolva:))
  asa ca nu prea ai motive sa zici ca cei de la ggs fac totul doar pentru ei. ofertele sunt mult mai convenabile, rasplatile sunt facute mult mai mari sa nu te plictisesti
  asa ca...spor la joc

  asta e mai mult off-topic, asa ca scuzati:))
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!