Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Discuții Update Mai

24

Comentarii

• _al3x1984_ (RO1)_al3x1984_ (RO1) RO1 Postări: 107
    Apai fara investitie substantiala in cumparare de steaguri si booster de glorie si multe altele nu ai nici-o sansa,asta este si ideea,ca sa castige doar marii rubinari ai serverelor totul....jocul tinde tot mai mult spre pay to play :(
    Câtă vreme mama proştilor puiază la foc automat, se vor găsi destui să intre în jocul lor de-a "donatul" pentru gge.
    Când m-am apucat eu de joc, pe linkul care mă ducea către joc spunea : "joacă GRATIS acum" , cuvântul cheie fiind "GRATIS" >:)
    Înţelegem că pentru gge e o afacere şi să "donăm" rezonabil în limita bunului simţ... dar ei vor şi pielea de pe jucători  :D
    Binee , unii au găsit o metodă inedită să "facă rost" de rubine (prin acei "unii" numărându-se ăla care mă caută să-mi dea "abuse") :  pupă unde trebuie  B) şi primeşte 5k premiu  :D:D:D
    Să fiţi iubiţi  <3
    P.S. : măcar să fi pus corbiţa în locul invadatorului ...
    Si eu sunt de parere sa schimbe invadatorul cu corbita,ar fii mai rezonabil asa daca tot au bagat comandanti puternici la recompensele personale de pana la 7.500.000 glorie
    DIAMONDS
  • ALINCKAK (RO1)ALINCKAK (RO1) RO1 Postări: 242
    Poate mai apar si straini noi...ne-am cam saturat de indieni, bulgari si turci....

"Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"

(Ludwing van Beethoven)

• taunul (RO1)taunul (RO1) RO1 Postări: 143
    Daca sunt la fel de anemici poate sa le zica si hotentoti, ca tot aia-i... :D 
    taunul @ ro 1
  • Joker (RO1)Joker (RO1) RO1 Postări: 39
    editat 07.05.2018
    Cum ********* **** lor sa faci 10 mil glorie cu castele de 400 ma? ti-ai ***** de saracii ***** nu va mai saturati de bani dar uitati ca din bani nostri traiti ****-va in gat de ******

Keno: Limbaj neadecvat
    Post edited by Keno on
    Programming just for fun LUA, HTML, PHP, JavaScript, Java, C#
  • Ekkoz (RO1)Ekkoz (RO1) RO1 Postări: 111
    editat 07.05.2018
    Cred că ar trebui schimbat iar(nu ştiu sigur dacă s-a mai schimbat şi în trecut) invazia berimondului, adică, din câte văd, jocul devine cam trist şi greu de ajuns la "targheturi",iar la invazia berimondului se fac puţin cam uşor punctele de reputaţie. Băgaţi şi acolo vreo 300-400k puncte reputaţie, la samurai să faceţi şi acolo tot 200k, ori faceţi treabă ori vă bateţi joc? Haideţi cu atacurile pe corbi, doar la 7,5kk glorie luaţi comandant(o parte din total)pentru berimond, nu?=)))) 
    Cum ********* **** lor sa faci 10 mil glorie cu castele de 400 ma? ti-ai ***** de saracii ***** nu va mai saturati de bani dar uitati ca din bani nostri traiti ****-va in gat de ******

Le faci uşor, Marius... cu câteva sute de euro.
    GGS, vreţi să ne vindem şi unghiile să băgăm bani în acest joc minunat?
    Ce să mai zic?Spor la făcut glorie donatorilor.
    Post edited by Keno on
  • Joker (RO1)Joker (RO1) RO1 Postări: 39
    editat 07.05.2018
    Cred că ar trebui schimbat iar(nu ştiu sigur dacă s-a mai schimbat şi în trecut) invazia berimondului, adică, din câte văd, jocul devine cam trist şi greu de ajuns la "targheturi",iar la invazia berimondului se fac puţin cam uşor punctele de reputaţie. Băgaţi şi acolo vreo 300-400k puncte reputaţie, la samurai să faceţi şi acolo tot 200k, ori faceţi treabă ori vă bateţi joc? Haideţi cu atacurile pe corbi, doar la 7,5kk glorie luaţi comandant(o parte din total)pentru berimond, nu?=)))) 

Le faci uşor, Marius... cu câteva sute de euro.
    GGS, vreţi să ne vindem şi unghiile să băgăm bani în acest joc minunat?
    Ce să mai zic?Spor la făcut glorie donatorilor.
    Sa bage altii  :smile: de la mine nu mai vad nici 10 bani...din partea mea pot sa isi ia frumos jocul asta de *** si sa il bage in ***

Post edited by Keno on
    Programming just for fun LUA, HTML, PHP, JavaScript, Java, C#
  • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 244
    editat 07.05.2018
    Chestia misto acum este ca daca te apuci de joc acum trebuie sa cumperi cam tot.
    La festivalul asta nici macar decorativa aia prafuita nu o mai dau.
    Misiunile mi se par total ridicole, sa faci un mlion juma' cu boanghenii astia e total sf, a, si da la 7 milioane jumate poti sa iei a 3 a piesa din comandantul ala reciclat din invadator. Deci trebuie sa faci 22,5 milioane ca sa il iei pe tot...Si asta la rand, adica acum, la primii straini si din nou la primul corb.
    Succes sa aveti va urez.
    Sunt pur si simplu sunt curios cat si pana unde vor sa stranga surubul, se pare ca inca mai merge, sunt curios cat poate sa mai tina asa...
    Jucati gratis oameni bun:))
    Post edited by Mondeo (RO1) on
    Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
    Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
  • Firegen7 (RO1)Firegen7 (RO1) RO1 Postări: 52
    Am o intrebare:Cand adaugati si voi o metoda mai usoara de vandut echipamente si pietre???
    Probabil cand o sa le poti sa le dai pe rubine....
  • The Admiral (RO1)The Admiral (RO1) RO1 Postări: 22
    Ei cand fac un  update nu se gandesc decat la bani .Cum sa fie echilibrat jocul frate  cand aia cu bani il controleaza? Gandestete ca atunci cand  urca unu de la lvl 69 la 70  nu face fata!! 10 mil glorie  si stai ca au scos rubinele de la alianta .Atunci sa vezi cum o sa bage  bani in joc ca disperatii pentru un booster glorie 
    borcea david @ ro 1
    Ungurii astia au cam multa defensiva...prea multa ...mai putina va rog >:)

(Ludwing van Beethoven)

editat 09.05.2018
    mai mica decat 380?
    eu am de astia si merge, uite o sa vine Kenu, sau Iulian si iti demonstreaza ca daca dai vreo 4235 - 4850 de atacuri poti sa faci macar alea 7,5 milioane ca sa iei echipamentele.
    Nu este asa greu, daca mai iei si niste oferte de vreo 600 sau 800 de lei sa vezi ca merge si mai usor:))
    Bafta!
    Patientia est mater victoria.....

(Ludwing van Beethoven)

editat 09.05.2018
    Northmanni, quod sic, sed non hic
  • _al3x1984_ (RO1)_al3x1984_ (RO1) RO1 Postări: 107
    De atata suparare pe strainezi am ajuns sa uitam sa mai vorbim romaneste,o sa vorbesc si eu acusi romgleza;)))
    DIAMONDS
    Poate daca vorbim in alta limba ne aude si pe noi cineva..desi slabe sperante...

(Ludwing van Beethoven)

• fains (RO1)fains (RO1) Postări: 88
    editat 09.05.2018
    Majoritatea de aici au lvl. 70 si zic ca cei de lvl. legendar mic nu fac fata , uite veste nouă : la lvl. 30 acum ai nevoie de 7k puncte la samurai să ei toate rasplatile si la lvl 50 la corbi de 700k glorie jocul merge de râpă cu totul , până și jucătorilor mici le e tot mai greu !
    Mai rău e cu alianțele mici în formare. Acum si cu membri legendari dea gata e nevoie de donații enorme de monede si chiar rubine să o duci la lvl. 50 si full bonusuri chiar dacă ai membri activi .
    Nu te lua dupa nivel pentru a-ti dai seama de adevarata experienta !
    Sa fii iubit :)
    Este o vorba...cine poate oase roade....

(Ludwing van Beethoven)

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!