Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
critica

cei cu batjocora asta la corbi, unora le da cu miile soldati iar eu nu primesc decat sase sapte sute rusineeeeee!!!!!!!!
3
Comentarii
eu nu trec de 590 iar cel mai mic a fost de 270
pe bune ce jucator de nivel 70 ati vazut voi cu 700 defensiva
Am ajuns sa activam gloria la 1,3 k, e o sarbatoare cand ne pica unul din asta si asta se intampla de vreo 2,3 sezoane. RUsineeee gge
DX FOREVER
Daca te referi la dezertari, primele trupe care mor sunt cele de defensiva, pe urma soldati cu puterea mai slaba, si tot asa pana se ajunge la cele mai bune trupe.
Sistemul este configurat, sa iti salveze trupele cel mai puternice, respectiv ororile/terorile.
Si nu te obliga nimeni sa le folosesti ca orbul, ataci cu ele stiind ca vei castiga atacul, ataci pe raspunderea ta.
Si din contra, nu sunt asa scumpe, la 90 de lei, poti sa cumperi aprox 5/6k terori la o oferta full soldati.
Si pe langa aia mai ai si pentru salturi. Ofertele sunt ok asa cum sunt, cate 3 deodata, doar trb sa stii cand sa le iei, si sa le stii timpul.