Acasă Goodgame Empire - Ştiri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Intrebări & Răspunsuri, Comunitatea Vs Developări!

happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
editat 24.02.2018 în Goodgame Empire - Ştiri

Dragă comunitate,

Pe data de 15 februarie 2018, s-a publicat un Twitch-Stream pentru jucătorii noștri din Empire. 

De data aceasta a fost în limba germană, dar pentru ca toată lumea să înțeleagă cel puțin întrebările și răspunsurile noastre, vrem să vă oferim un rezumat în limba dvs. (Am tradus topicul de pe forumul Englez)

Nu am tradus toate raspunsurile si intrebarile care s-au mentionat pe serverul englez, ci doar cele mai importante!


Prima întrebare:  Când vor fi implementate satele cu resurse private?

Răspuns:  Caracteristica "sate de resurse private" a fost construită de fapt pentru imperiu cu mult timp în urmă. Dar acum avem problema, că între timp serverele Empire și E4K (versiunea browser-ului nostru web și versiunile mobile) au fost unificate, rezultând într-o dependență unii pe alții oarecum.

Aceasta înseamnă că, dacă vrem să punem în aplicare caracteristica în Empire, trebuie să fie implementată în E4K în același timp, ceea ce nu are sens,  deoarece jucătorii de la E4K ar fi, de asemenea, foarte mulțumiți de asta.

Acesta este și motivul pentru care nu am reușit încă să îl implementăm, deoarece mai întâi trebuie să urmărim partea E4K. Dar,  trebuie să depunem eforturi în alte subiecte E4K în același timp, deoarece în acest moment ajustăm diferite lucruri în E4K, cum ar fi de exemplu nivelurile legendare, astfel încât jucătorii din E4K să aibă aceeași sumă ca în Imperiu. În acest sens, dorim să facem ambele jocuri mai comparabile între ele și din acest motiv nu am reușit să le implementăm încă.

Am planificat inițial că va fi implementat pentru ambele jocuri în luna mai, dar după ce am spus acest lucru, dorim să menționăm că există multe subiecte pe partea E4K, ceea ce ar putea duce la o mică amânare. Dar acesta este planul nostru.


A doua întrebare:  Când va reveni evenimentul alianței?

Răspuns:  Ce eveniment de alianță vrei să spui?

Avem trei informații pentru tine:

- Turnirul  alianței se va întoarce pe 28 februarie, cu niște recompense noi.

- De asemenea, vom avea din nou turnirul  alianței în luna aprilie cu noi recompense și o mică schimbare în mecanica sa - pentru ca toți să aveți un pic mai multă distracție în acest eveniment.

- Orașul alianței nu este uitat, de asemenea! Dar, pe baza problemelor tehnice existente și a problemelor de proiectare din acest eveniment, am decis că ar avea sens să reînnoim codul existent și să îl reconstruim într-un mod adecvat și funcțional. Evenimentul este programat pentru sfârșitul verii sau inceputul toamnei, astfel că aceasta ar fi perioada de lansare pe care ați putea sa o așteptati.


A 3-a întrebare:  Când vor fi ajustate recompensele insulelor Furtunii?

Răspuns:  După cum puteți vedea, noi avem de asemenea grijă de evenimentele noastre mai vechi în acest moment și am implementat și noi recompense pentru ele și acest lucru va continua, de asemenea. Insulele furtunilor, în general, nu sunt, din păcate, prioritare în acest moment. Dar curând va exista o corecție pentru ele, astfel încât anumite instrumente-dublare-mecanică nu vor mai funcționa. De asemenea, dorim ca recompensele insulelor furtunii să devină mai atractive, dar momentan nu putem spune sigur când se va întâmpla exact așa ceva. Presupun că în cursul lunilor următoare va fi un lucru care trebuie să fie aliniat. Același lucru este valabil și pentru toate celelalte evenimente, unde dorim să facem acest lucru mai des.A 4-a întrebare: Va exista un depozit central pentru decorațiuni (decorațiile  sa fie legate de avanposturi / castele sau lumi principale)

Răspuns:  Un depozit central în acest sens ar fi destul de dificil, pentru că ordinea publică și modul în care este distribuit sunt în prezent echilibrate pe avanposturi fixe și castele, ca să spunem așa. Avem o altă idee despre cum putem face acest lucru, dar acest lucru ar avea decorațiile sale direct într-un depozit central - bazat pe matematică în sistem - nu este posibil asta inca.
A 5-a întrebare: Este posibil să se pună în aplicare un avertisment acustic care însoțește cadranul roșu la un atac?

Răspuns:  Acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic. Întrebarea ar fi: ce fel de sunete / avertismente acustice doriți să le fi implementat. Feedbackul dvs. a fost că cornul de atac în cadrul evenimentului de formare părea puțin impracticabil, pentru că nu se poate distinge dacă un atacant sau un jucător normal a atacat. Și asta e enervant. Acest lucru înseamnă că deja lucrăm la acest lucru, astfel încât să putem diferenția acest lucru în viitor: este vorba de un schimbator de formare sau de un jucător obișnuit care mă atacă și acesta ar fi momentul potrivit pentru punerea în aplicare a sunetului / avertizării.

Suntem deschisi pentru idei. Designerii noștri de jocuri aveau ideea că ar fi util să ai diferite sunete / avertismente pentru diferite atacuri. Răspunsul dvs. la acest aspect ar fi apreciat foarte mult, deoarece putem face acest lucru și acest lucru ar fi, de asemenea, ușor și rapid de aplicat. Avem nevoie doar de feedbackul dvs. cu privire la felul de sunete / avertismente pe care doriți să le aveți.A 6-a Întrebare : Exista o forumula pentru  calculul punctelor Metamorfice?

Răspuns:  Da, există o formulă. Punctele nu sunt generate aleatoriu și se referă la următoarele lucruri:

- cantitatea de trupe (cât de multe) și puterea acelor trupe (cât de puternice), pe care eu ca un atacator o ucid în timpul unui atac asupra inamicului meu, rezultand mai multe puncte de recompensă

- în afară de aceasta, este relevantă și cât de mulți ar putea indica atacurile inamice!
A 7-a întrebare: De ce nu este posibil să trimitem în același timp resurse prețioas (ulei de masline, minereu, fier, carbune)  și resurse "normale" (alimente, lemn si piatra) între două obiective?

Raspuns:  Din punct de vedere tehnic este posibil si efortul pentru asta este, de asemenea, imens. Trebuie doar să planificăm acest lucru în mod corespunzător și, de asemenea, să reflectăm în legătură cu ceea ce s-ar putea întâmpla greșit (exploatări, etc.). Luăm acest lucru în considerare și, sperăm, ca ne vom întoarce cât mai curând posibil pentru a vă spune când va fi implementat în joc.


A 8-a întrebare: Când se întâmplă conversia în HTML5?

Răspuns:  În primul rând: Tehnic Flash, mai precis așa-numitul front-end pe care se bazează jocul nostru, va dispărea treptat cu tehnologia avansata. Bineînțeles că ne-am gândit la o soluție pentru acest lucru și am decis să ne bazăm pe o tehnologie numită HTML5. Cu aceasta puteți juca Empire pe aproape orice browser web stabilit. În teorie, este posibil, de asemenea, să jucați Empire pe browserul dvs. smartphone, deoarece acest lucru este posibil cu HTML5.

Vom avea primele noastre anunțuri în acest sens în viitorul apropiat. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta din ce în ce mai multe informații pe parcursul următoarelor zile și săptămâni. Va exista, de asemenea, o versiune beta deschisă pentru Empire, pe care o vom scalni puțin (care sunt limbile primite? Care servere vor fi testate mai întâi?). Puteți presupune că noi informații despre acest lucru vor fi disponibile aproximativ în luna aprilie și că vom merge, de asemenea, pentru serveul beta deschis în această perioadă. În afară de asta - cu nerăbdare: Vă putem spune că HTML5 va funcționa pe Chrome, Firefox și, de asemenea, pe browser-ul Edge. După cum am menționat mai devreme, va funcționa și pe alte browsere, vrem să punem accentul pe cele trei, deoarece suntem destul de siguri că HTML5 va funcționa fără probleme pe ele.


A 9-a întrebare: Va re-veni magazinul Ucenicului? Dacă nu: Ce se întâmplă cu jetoanele uceniuclui  colectate?  

Răspuns:  Am vrut deja să punem în practică ucenicul, dar așa cum se dovedește: Majoritatea articolelor de ucenic sunt deja disponibile în multe alte etape pe tot parcursul jocului. Lucrul extraordinar cu ucenicul a fost că, odată cu jetoanele ucenicie colectate, jucătorii au reușit să completeze seturi sau articole într-un mod mai ușor. Deci, ceea ce ne-ar putea ajuta cel mai mult, ar fi feedbackul dvs. pe acest subiect, pentru a afla ce elemente greu de obținut ar trebui să vă ofere ucenicul.


A 10-a întrebare: Când va veni înapoi Regele Ghimpe, Regina Marii, etc.? Când vor fi ajustate recompensele lor?  

Raspuns:  Da, pentru acele evenimente avem cu siguranta nevoie de recompense noi. Ideea a fost de a aborda aceste evenimente și de a le face mai atractive, păstrând totodată ideea lor de bază. Dar asta înseamnă mult efort. De aceea,  dorim să vă cerem feedbackul ca pe o comunitate: Când aceste evenimente se desfășoară, ar fi o îmbunătățire dacă recompensele vor fi reînnoite / schimbate sau doriți ceva complet nou în ele?Am ales cele mai importante 10 intrebari cu raspunsuri din cele 20 publicate! 
La unele raspunsuri aveti intrebari, puse de catre developari pentru noi comunitatea! La intrebarea 10 de exemplu va intreaba daca la evenimentele lunare precum Tinutul subteran sau regele gimpe etc, doriti recompense cu comandati si castelani noi sau recompense precum unelte, unitati si decoratiuni noi! 

Puteti raspunde la toate aceste intrebari in comentarii!

Toate intrebarile le gasiti <<AICI>> in limba engleza!

Va asteptam pe grupul Comunitatea Forumului Romanesc!!

Toate cele bune!

Post edited by happyiulian (RO1) on
«1

Comentarii

 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  editat 25.02.2018

  Adiţional:

  Sunt posibile niveluri de dificultate al campaniei regale?   Jucătorii mai mici, nu au posibilitatea de duce la sfarsit toate misiunile regale...

  Răspuns:  Scopul campaniei regale este și a fost întotdeauna să ofere celor mai buni jucători o provocare care să le recompenseze munca în consecință. Chiar dacă are sens pentru jucătorii mai mici să profite de un astfel de lucru: A proiecta ceva în așa fel încât este atât atrăgător pentru jucătorii mai mari / mai buni și realizabil pentru cei mai mici în același timp, este aproape imposibil. Din punct de vedere tehnic, a fost prea generos să punem în aplicare diferite niveluri de dificultate pentru această campanie de căutare și ar fi durat prea mult și, ca urmare, probabil că nu am fi reușit să o implementăm live pe servere. De aceea am decis să ne concentrăm pe principalii jucători. Dar există încă o șansă bună pentru pentru fiecare.

  Post edited by happyiulian (RO1) on
 • SIRALEXFERGUSON (RO1)SIRALEXFERGUSON (RO1) RO1 Postări: 179
  felicitari pentru traducere!!
  eu am citit-o pe forumul englez,dar ceilalti .....bv,te sustin sa devii moderatorul forumului :D
 • KenoKeno Postări: 1,177
  felicitari pentru traducere!!
  eu am citit-o pe forumul englez,dar ceilalti .....bv,te sustin sa devii moderatorul forumului :D
  Poate intr-o zi o sa ajunga :))

                                         Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  felicitari pentru traducere!!
  eu am citit-o pe forumul englez,dar ceilalti .....bv,te sustin sa devii moderatorul forumului :D
  Keno a zis:
  felicitari pentru traducere!!
  eu am citit-o pe forumul englez,dar ceilalti .....bv,te sustin sa devii moderatorul forumului :D
  Poate intr-o zi o sa ajunga :))
  Da, da, multumesc pentru aprecieri, dar hai sa nu :))
 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421

  Adiţional:

  De ce este forumul atât de neglijat de GGS și de ce întrebările de acolo nu au răspuns destul de repede de către GGS?

  Răspuns:  Noi, managerii comunității, lucrăm sub un dezavantaj numeric (lipsa personal). Acesta este motivul pentru care avem, de asemenea, moderatorii noștri minunați, cu adevărat amabili și absolut utili, care ne salvează foarte mult de acest lucru. Ei lucrează foarte bine și răspund, de asemenea, la multe întrebări -, să le escaladeze și să ni le transmită nouă. De asemenea, facem schimburi cu moderatorii noștri. Însă mai avem 14 limbi diferite pe forum pe care le administrăm în prezent. Multe anunțuri globale sunt transmise de noi în toate limbile.

 • Nu a intrebat nimeni  de avanposturi? in sensul in care sa se restrictioneze furtul lor
 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  Salut @timiwar123 (RO1)
  Avanposturile sunt mini-castele ce pot fi capturate!
  Este un joc cu tema medievala, iar avanposturile nu se fura ci se captureaza,
  Regulamentul jocului nu interzice ''furtul'' de avanposturi!

 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  editat 10.03.2018

  Alte Conținuturi

  Întrebare- Oferiți posibilitatea de a anula un festin în orice moment și apoi să îl repornim fără să așteptăm, de exemplu, alte ore până când festinul anterior să se încheie?

  Răspuns- Din punct de vedere tehnic, este o schimbare fezabilă, trebuie doar să revedeți designul UI și să gândiți cu atenție cum trebuie să se comporte atunci când "festinul este întrerupt" fără a produce erori. 


  De asemenea, răspund la întrebarea "follow-up" sau la următoarele: este posibil să mărească durata celui mai bun festin de la 6 la 12 ore, pentru a trece chiar și o noapte întreagă? 
  Da, este posibil, dar va fi neapărat mai scump. În curând festinul aristocratic va crește de la 6 ore la 12 ore!

 • st4ck (RO1)st4ck (RO1) RO1 Postări: 58
  editat 10.03.2018
  @happyiulian (RO1) Timi vrea sa spuna, ca la capturarea avanposturilor se incalca o regula a jocului ,aceea fiind cea de "multicont".Multi jucatori fac conturi de nivel 12-13 si se muta langa avanpostul respective si baga captura,care nu poate fi sparta din cauza numarul mic de soldati pe atac.
  Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut.

 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 528
  @happyiulian (RO1) Timi vrea sa spuna, ca la capturarea avanposturilor se incalca o regula a jocului ,aceea fiind cea de "multicont".Multi jucatori fac conturi de nivel 12-13 si se muta langa avanpostul respective si baga captura,care nu poate fi sparta din cauza numarul mic de soldati pe atac.
  Se face ca nu pricepe, stai linistit , aici e lupu' paznic la stana ca oriunde altundeva in Romanica ... toti se viseaza niste dragnea mititei si pun si ei "manuta" pe ce se poate, fiecare la nivelul lui.
  Dupa cum probabil ai citit, nu e furt, e captura  :D, jocul o permite >:) , chiar daca se foloseste de multicont pentru asta. Parca mai conteaza ca nu-i permis multicontul cand campioni la ciordeala sunt tocmai pretenasii lor de pe joc ?  >:)
  http://prntscr.com/ipkyio
  As vrea si eu sa stiu daca nemtii reactioneaza la asta... adicatelea daca cineva caruia i-a fost FURAT (nu capturat) un av, folosindu-se un cont mic, a facut ticket si i s-a dat inapoi avanpostul in starea din momentul capturii, iar HOTUL a fost banat ... 
  Sa fiti iubiti  <3
  PS: raspunsul moderatorului, l-am vazut pe un alt topic si era categoric : ban pe toate conturile celui in cauza  :D:D:D asta ar insemna ca aliantele "mari" (stie toata lumea care) sa ramana in 2 - 3 playeri  :D:D:D 
  I don't think so  >:)
  RIDENDO CASTIGAT MORES
 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  @mihai159 (RO1) Cum am spus,  jocul permite asta, nu e furt, e o captură. Că jucătorii se mut lângă avanposturi, asta ii stric problema rol. 
 • SIRALEXFERGUSON (RO1)SIRALEXFERGUSON (RO1) RO1 Postări: 179
  e ca la capitala,cand liderul avea lvl 6 ,mai mult de 500 nu puteam pune,au rezolvat problema imd ca na,dar asta cu aveurile ii doare undeva
 • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
  e ca la capitala,cand liderul avea lvl 6 ,mai mult de 500 nu puteam pune,au rezolvat problema imd ca na,dar asta cu aveurile ii doare undeva
  Exista si alte solutii pentru a impiedica un avanpost sa fie "ciordit" de jucatori de nivel mic.
  Dar e mai usor sa ne plangem :cry:  ;)
  ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

   I'm a ghost, but i'm still here.
   To be continued....

 • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 243
  editat 11.03.2018
  Nu, categoric nu.
  Este o alta imaturitate din partea GGE, si din pacate nu e singura
  Un av de level 70 nu ar trebui luat decat tot de un 70 legendar oricat, nu de orice lvl7 si pana la 69
  Asta e cea mai mare porcarie si dovada  de  infantilism posibil in acest joc.
  Bineinteles ca """"captura"""  este de pe multicont, dar ce? doar la basca.
  Vine nea mitica face cont si e sustinut din umbra cu def de dorel si gata sa rezolvat cu av.
  Trebuie sa munceasca sa ajunga acolo sa bage banuti sau timp.
  Sa se "captureze" av de la lvl 6 la 69 intre ei, nicio problema si min  70 lgd 1 la 70 lgd oricat
  Sigur este vreo tehnica de marketing intortocheata si nociva a GGE poate mai scapa cumva cineva un rubin sa cumpere unelte sa apere sau sa atace sau alta porcarie

  Hai inchide si topicul asta, ca si asa numai sunt multe deschise.
  Mai bine te chinui un pic si inchizi tot forumul si ne scapi pe toti de suferinte
  Post edited by Mondeo (RO1) on
  Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
  Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  editat 12.03.2018
  Topicurile comunității nu sunt închise fără Motiv!!! 
 • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 243
  Atunci cand mai inchizi te rugam sa scrii si motivul.
  Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
  Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 528
  Topicurile comunității nu sunt închise fără Motiv!!! 
  Daca "motivul" ala e ca nu-i place mariei sale moderatorului  subiectul discutat acolo , TOT FARA MOTIV SE CHEAMA CA ESTE , STIMABILE !
  Dar ma bucur pentru tine ca esti fericit  :) nu pot sa nu ma duc cu gandul la un citat din biblie in legatura cu asta  o:)
  RIDENDO CASTIGAT MORES
 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 528
  editat 12.03.2018
  e ca la capitala,cand liderul avea lvl 6 ,mai mult de 500 nu puteam pune,au rezolvat problema imd ca na,dar asta cu aveurile ii doare undeva
  Exista si alte solutii pentru a impiedica un avanpost sa fie "ciordit" de jucatori de nivel mic.
  Dar e mai usor sa ne plangem :cry:  ;)
  Lumineaza-ma , care ar fi solutiile alea ? Ca noi astia care nu jucam pe asia, nu le-am gasit...
  Ar trebui sa fie posibil atacul la nivel legendar chiar daca e pusa captura de catre un mameluk de lvl 13, exact ca la capitale si se poate rezolva exact in acelasi mod. Astia care sariti in a apara sistemul actual aveti interese ascunse acolo, dar daca gge nu poate sa doarma de echitabilitatea compensarii decompensarilor, ar trebui sa fixeze si chestia asta ca si pe celelalte ... 
  RIDENDO CASTIGAT MORES
 • peter2 (INT2)peter2 (INT2) INT2 Postări: 51
  @happyiulian (RO1) Timi vrea sa spuna, ca la capturarea avanposturilor se incalca o regula a jocului ,aceea fiind cea de "multicont".Multi jucatori fac conturi de nivel 12-13 si se muta langa avanpostul respective si baga captura,care nu poate fi sparta din cauza numarul mic de soldati pe atac.
  Se face ca nu pricepe, stai linistit , aici e lupu' paznic la stana ca oriunde altundeva in Romanica ... toti se viseaza niste dragnea mititei si pun si ei "manuta" pe ce se poate, fiecare la nivelul lui.
  Dupa cum probabil ai citit, nu e furt, e captura  :D, jocul o permite >:) , chiar daca se foloseste de multicont pentru asta. Parca mai conteaza ca nu-i permis multicontul cand campioni la ciordeala sunt tocmai pretenasii lor de pe joc ?  >:)
  http://prntscr.com/ipkyio
  As vrea si eu sa stiu daca nemtii reactioneaza la asta... adicatelea daca cineva caruia i-a fost FURAT (nu capturat) un av, folosindu-se un cont mic, a facut ticket si i s-a dat inapoi avanpostul in starea din momentul capturii, iar HOTUL a fost banat ... 
  Sa fiti iubiti  <3
  PS: raspunsul moderatorului, l-am vazut pe un alt topic si era categoric : ban pe toate conturile celui in cauza  :D:D:D asta ar insemna ca aliantele "mari" (stie toata lumea care) sa ramana in 2 - 3 playeri  :D:D:D 
  I don't think so  >:)
   :D  :D
 • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 243
  editat 12.03.2018
  Probabil se refera sa ai bastion ridicat la maxim si cu 500 de soldati in el.
  Ideea este ca tot nu este echitabil. De ce? poate vrei sa te razbuni pe individ, poate vrei sa ii faci si tu zile fripte, etc, dar dorel de lvl13 da av-ul si contul intra in ruine. Deci e corect asa, asa vede echipa GGE corectitudinea si fair play-ul? E ca si cum ma il trimiti pe Mitica cu o grebla in mana sa cucereasca zidul chinezesc. Si culmea chiar reuseste!!!  Stiu ca este un joc dar totusi...
  Ma rog, mai nou avem si metamorfi prin evul mediu deci nimic nu trebuie sa te mai mire
  Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
  Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
Sign In to comment.