Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
update

Buna!
Cam cat mai dureaza sa mutati serverul??
Mss.
Cam cat mai dureaza sa mutati serverul??
Mss.
1
răspunsuri
dar ca de obicei si de data asta fara surprize, ghici ce? bug peste bug peste bug
culmea merge sa cumperi rubine
ar trebuii sa le gasim locuri pe vitanje la stimabilii de la gge caci fac acelasi lucru, plimba handelul de colo colo
rusine sa va fie
Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
Actualizarea a fost facuta dar eu am o surpriza cu corbii. Vad ca nu mai pot pune acelasi numar de soldati pe flancuri si in fata ca si inainte, sunt mai putini acum. Merge doar la jucatori. E cumva vreun bug sau alta nascocire a GGE?
sper sa se rezolve ca eu nu dau pe nici un corb , asa !
mereu dupa fiecare update, apar erori...
dau steaguri degeaba..va rog rezolvati prb
Data exacta ~
Asa ca.. pana atunci dam pe turnuri.
"Fix for the hall and the overlapping of the troops in the transport dialogue has just been finished. Normally, a simple relog should be enough to make sure everything is right again (if necessary, empty the cache and cookies). "
Dati un restart la joc, sau stergeti istoricu browserului. Se pare ca sa rezolvat problema.