Acasă Goodgame Empire – Comunitate

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


injuraturi ca la usa cortului

sper ca se vor lua masuri cu astfel de specimene
http://prntscr.com/d4t44z
MULTUMESC ANTICIPAT!!


>:)

Comentarii

 • Trebuiesc luate niste masuri cu acest player
 • pitbuul (RO1)pitbuul (RO1) Postări: 29
  oameni multi caractere putine :)


 • Buna ziua
  A aparut pe harta o alianta "Gaze" toate conturile sunt ale aceluiasi jucator,de cand a aparut pur si simplu este haos,ataca aiurea ,creaza disconfort in joc se poate face ceva?
  Multumesc!
 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 528
  editat 14.10.2017
  Din pacate gge nu face nimic impotriva acestor jucatori. Se ascund sub raspunsuri de genul "pentru a pastra intimitatea bla... bla, nu va zicem ca nu luam masuri" de parca ne-ar interesa pe noi numele jucatorului... pardon al porcului care balacareste ca la usa cortului.
  Recent am reclamat o jigodie de-asta care jigneste neprovocata si am constatat doar ca nu s-a luat nicio masura, am primit doar un email cum ca din considerente de intimitatea jucatorului, ei nu-mi pot spune ca l-au mangaiat parinteste pe crestet  >:)>:)>:)
  Sunt foarte curios ce paraere are un avocat despre faptul ca gge permite jigniri pe platforma lor si nu ia masuri atunci cand i se aduce la cunostiinta despre asa ceva... sa vedem , au oare dreptul toate loazele sa ne jigneasca de sub umbreluta protectoare a nemtilor, sau daca nu cumva gge poate fi trasa la raspundere legala pentru ca permite jigniri fara a lua cu adevarat masuri atunci cand sunt depuse tickete in acest sens.
  Ramane de vazut.

  RIDENDO CASTIGAT MORES
 • AdiRow (RO1)AdiRow (RO1) RO1 Postări: 2
  editat 14.10.2017
  .................
 • Salut 
  ma numesc daniel am si eu o probleme daca se poate rezolva ?
 • Zikorx (RO1)Zikorx (RO1) Postări: 4
  Buna daria2005 (RO1) a zis:


  Buna ziua
  A aparut pe harta o alianta "Gaze" toate conturile sunt ale aceluiasi jucator,de cand a aparut pur si simplu este haos,ataca aiurea ,creaza disconfort in joc se poate face ceva?
  Multumesc!
  Am aceeasi problema.In jurul meu vad conturi gen `Parcea1 - Parcea 2 - Parcea 3 ` si sa fim seriosi, se observa de la o posta ca este exacta acelasi jucator.Plus ca toti sunt bagati intr-o singura alianta.
  Ar trebui sa se ia masuri cat mai rapid, pentru ca deja se cam umple harta cu conturi de genul
 • Geony WTF (RO1)Geony WTF (RO1) RO1 Postări: 32
  editat 22.02.2020
  uite aici multi account...... nu mai ai loc pe harta.... 

  https://prnt.sc/r5zvw7
Sign In to comment.