Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


✔️Regele Lotus- Defectiune eveniment⌛

happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
editat 03.10.2017 în Goodgame Empire - ŞtiriSY1QlJfpng

Bun gasit,

  •  O mica problema a intervenit la evenimentul Regele Lotus. Dupa cum unii dintre voi ati observat, timpul evenimentului nu coincide cu evenimentele actuale!
  • Evenimentul Regele Lotus expira la data de 14 octombrie, insa  Invazia Nomada & Răzbunarea lui Khan  care ar fi trebuit sa incheie acest evenimnet expira pe 10 octombrie! De aceea de pe 10 Otombrie si pana pe 14 Octombrie puteti sa faceti puncte la Regele Lotus cu Corbii Sangerii, acesta va fi vizibil in acest eveniment zilele urmatoare!  
SY1QlJfpngSper ca ati inteles mica defectiune la acest eveniment pe termen lung!


ggempire-iconxtaakpngToate cele bune!  
Post edited by happyiulian (RO1) on

Comentarii

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier