Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discutii Octombrie - Teaser

Salut,
Aici puteti discuta despre actualizarea urmatoare!
Aici puteti discuta despre actualizarea urmatoare!

0
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
Halloween 2017 is on Tuesday, October 31, 2017 (in 43 days) (31 Octombrie / 2017) Stiu ca luna Octombrie e dedicata Halloween-ului, dar zic ca e cam devreme, parerea mea
Decorativa de la eveniment (top 250) e chiar buna, 275 puncte decorative e chiar mare, avand in vedere ca pana acum decorativele de la Lotus/Gheata/Primavara au avut 230 pct .
P.S: echipamentele sunt bune, iar s-a axat empire pe cele noua bucati de echipament in loc de 4. Trist, dar macar asa te tine in joc.
Astept bonusurile la echipamente cu technicus
Ai uitat de asta

Bonus setare: Echipamente nivel 50+
3 din 9: -10% Protecție împotriva zidului inamic
4 din 9: -20% Protecția zidului împotriva țintelor NPC
5 din 9: -30% Protecția poarta tintelor NPC
6 din 9: 30% Limita unității pe flancuri când ataci tintele NPC
7 din 9: 90% Puterea de luptă pentru unitățile de aproape
8 din 9: 90% Piterea de luptă pentru unitățile de distanta
9 din 9: 40% Puterea de luptă in curtile NPC
Daca stie cineva cum pot schimba in lei.. imi arata ca pot plati cu lire sau usd!!
va rog dati mesaj pe joc la jucatorul asad.
Multumesc!
mda lipsea un"de"" vad ca ai schimbat
un update neimportant ptr jucatori
ca de fiecare data un comandant sa inchida gura lumii si pe langa noi metode de a scoate bani universitate si celalalt
spor
Bine nu am ce zice alt event , alte piese foarte bine si doua decoratiuni , dar ... top 250 la 70 nu se mai ia de toti adica , e foarte greau mult prea greu ca la lv 70 sa mai ei top 250 la eventuri dastea , sant de atata timp si nu am reusit , si am incercat iar si iar , nu se poate , doar cei care baga banii in joc sau au un cont foarte bun , propun daca e sa fie pana la top 350 poate habar nu am , zic sau macar daca e decoratiunea de la top 250 sa o luma si noi care nu puteam sa facem cumva , sa dam de exemplu rubine sau ceva , habar nu am
Azzazel Ro1
sa scoata dreaq toate salturile si gata, 14k rubine saltul indiferent pentru ce si gata
cat de saraq sa fii sa iti flatuleze creierul in halul asta?
Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
Dar cand va incepe ?
Evenimentul Halloween incepe pe 19 octombrie!