Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Discutii Octombrie - Teaser

Salut,

Aici puteti discuta despre actualizarea urmatoare! :)
«1

Comentarii

• Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Interesant update-ul, dar halloweenul pica pe 31 Octombrie, sincer imi pare cam devreme la inceput de Octombrie sa fie evenimentul.
    Halloween 2017 is on Tuesday, October 31, 2017 (in 43 days) (31 Octombrie / 2017) Stiu ca luna Octombrie e dedicata Halloween-ului, dar zic ca e cam devreme, parerea mea :)
    Decorativa de la eveniment (top 250) e chiar buna, 275 puncte decorative e chiar mare, avand in vedere ca pana acum decorativele de la Lotus/Gheata/Primavara au avut 230 pct .
    P.S: echipamentele sunt bune, iar s-a axat empire pe cele noua bucati de echipament in loc de 4. Trist, dar macar asa te tine in joc. 
    Astept bonusurile la echipamente cu technicus :)
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
    editat 18.09.2017

Ai uitat de asta  :#:#:#:#:#

Bonus setare: Echipamente  nivel 50+

3 din 9: -10% Protecție împotriva zidului inamic 
    4 din 9: -20% Protecția zidului împotriva țintelor NPC 
    5 din 9: -30% Protecția  poarta tintelor NPC 
    6 din 9: 30% Limita unității pe flancuri când ataci tintele NPC 
    7 din 9: 90% Puterea de  luptă pentru unitățile de aproape
    8 din 9: 90% Piterea de luptă pentru unitățile de distanta
    9 din 9: 40% Puterea de luptă in curtile NPC

• doru27 (RO1)doru27 (RO1) Postări: 18
    Dar mai dati lotus de inca 100 ori intr-un an ? m-am plictisit de el, macar bagati si voi cv nou la lotus..
    doru27 @ ro 1
  • The Admiral (RO1)The Admiral (RO1) RO1 Postări: 22
    incercati sa scadeti pretul uneltelor de la armurier .. dai 130 k monede pe 100 scuturi lemn ....
    borcea david @ ro 1
  • incercati sa scadeti pretul uneltelor de la armurier .. dai 130 k monede pe 100 scuturi lemn ....
    intradevar pt 1k scuturi mai bn bagi la tehni.
  • A P D Y V (RO1)A P D Y V (RO1) RO1 Postări: 21
    Mi-a bagat un prieten bani pe cont cu card de lire!!
    Daca stie cineva cum pot schimba in lei.. imi arata ca pot plati cu lire sau usd!!
    va rog dati mesaj pe joc la jucatorul asad.
    Multumesc!
  • fire_eyes (RO1)fire_eyes (RO1) RO1 Postări: 58
    editat 24.09.2017
    @keno poti fi mai explicit in legatura cu:vom reduce salturile la 10 la 4 min?
    mda lipsea un"de"" vad ca ai schimbat
    un update neimportant ptr jucatori
    ca de fiecare data un comandant  sa inchida gura lumii si pe langa noi metode de a scoate bani universitate si celalalt
    spor

Post edited by fire_eyes (RO1) on
    fire_eyes @ ro 1
  • strawdog (RO1)strawdog (RO1) RO1 Postări: 27
    poate mai bagati straini de 1 K  - 2 K, ca m-ama saturat de subnutriti
    strawdog @ ro 1
  • CEZAR14 (RO1)CEZAR14 (RO1) RO1 Postări: 2
    cumpar aveuri ??
  • Eu fac o paranteaza la ce ziceti voi in mare parte 

Bine nu am ce zice alt event , alte piese foarte bine si doua decoratiuni , dar ... top 250 la 70 nu se mai ia de toti adica , e foarte greau mult prea greu ca la lv 70 sa mai ei top 250 la eventuri dastea , sant de atata timp si nu am reusit , si am incercat iar si iar , nu se poate , doar cei care baga banii in joc sau au un cont foarte bun , propun daca e sa fie pana la top 350 poate habar nu am , zic sau macar daca e decoratiunea de la top 250 sa o luma si noi care nu puteam sa facem cumva , sa dam de exemplu rubine sau ceva , habar nu am
    NobleLegolas @ ro 1
  • Nostale (RO1)Nostale (RO1) Postări: 78
    Eu fac o paranteaza la ce ziceti voi in mare parte 

Bine nu am ce zice alt event , alte piese foarte bine si doua decoratiuni , dar ... top 250 la 70 nu se mai ia de toti adica , e foarte greau mult prea greu ca la lv 70 sa mai ei top 250 la eventuri dastea , sant de atata timp si nu am reusit , si am incercat iar si iar , nu se poate , doar cei care baga banii in joc sau au un cont foarte bun , propun daca e sa fie pana la top 350 poate habar nu am , zic sau macar daca e decoratiunea de la top 250 sa o luma si noi care nu puteam sa facem cumva , sa dam de exemplu rubine sau ceva , habar nu am
    Nu e greu, trebuie sa tragi la fiecare event.
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    editat 27.09.2017
    sa ma pis pe update-ul vostru, iar mi-au dezertat soldati si cica samuraii intarzie 5-10 minute dupa actualizare cand deja a trecut jumate de ora 

Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • jee66dus (RO1)jee66dus (RO1) RO1 Postări: 14
    Beopmineeee glumesti ? scut de mare viteza bre ? ia bagati nitel scutul asta voi undeva , nu cred ca este cazul sa va spun si unde ca voi sunteti baieti destepti. Mai continuati mult cu bataia asta de joc si cu toate up astea de tot rahatu aruncate in ochi ?  
    HHH @ ro 1
  • dado2 (RO1)dado2 (RO1) RO1 Postări: 40
    lasatine sa putem ataca dupa sate dati drumu la blaturi asa cum erau 
  • goldberg (RO1)goldberg (RO1) Postări: 46
    Geniala forja  aia care ``scade`` timpul de producere al uneltelor , functioneaza doar pe PRINCIPAL , am test-o personal ce constructie`` buna ``, vai si amar si cealalta nu mai zic la ce dracu ai nevoie de viteza la cercetare cand sunt salturi de 24h ? mai dai si 10k rubine pe nivel ce dracu mai nu mai stiti cum sa faceti si voi lumea sa strice rubine , va zic eu- scoateti salturile de la toate eventele, si triplati costurile la constructiile pe rubine , sa se mai echilibreze jocul  asa era explicatia oficiala parca nu ?=))) nemancatii dracu ce sunteti 
    goldberg @ ro 1
  • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 244
    frate la ce mizerii se preteaza viermii astia.....
    sa scoata dreaq toate salturile si gata, 14k rubine saltul indiferent  pentru ce si gata
    cat de saraq sa fii sa iti flatuleze creierul in halul asta?
    Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
    Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
  • O actualizare smecher 

Dar cand va incepe ?

• happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
    editat 09.10.2017
    A fost in urma cu 3 saptamani actualizarea!

Evenimentul Halloween incepe pe 19 octombrie!
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!