Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Compensații Hrana- Lipsa Evenimente

Salut bravi razboinici
- Stiu ca cu totii sunteti revoltati din cauza lipsei evenimentor, ceea ce duce la lipsa hranei, de acea drept compensație și pentru a compensa produsele alimentare, in urma evenimentelor lipsă, in decursul zilei de azi, toti jucatorii vor primii hrana, !
Mult succes, Happy!
Post edited by happyiulian (RO1) on
2
Comentarii
Asa este
Acum sta in sarcina jucatorului ca din acest pachet, el sa trimita alimente acolo unde are nevoie, avanposturi, respectiv regate!
Cand nu era un moderator pe forumul Romanesc, toti faceau tam-tam ca de ce nu au, acum ca au nu stiu sa il pretuiasca pentru munca ce o depune, nu ii usor sa traduci acele anunturi,
Un mic sfat Beo, tu fa-ti treaba in continuare, o faci foarte bine, atunci cand o faci, sa te pregatesti de critici, ca oricat de bine ar fi, tot se trezeste unu nemultumit!
Multa bafta si succes!
Ceea ce fac eu pe comunitatea empire este suplimentar, momentan Keno inca nu se simte ok dupa accidentul avut si va reveni doar mai incolo (din cate stiu in maxim 2 saptamani dar poate interveni orice si oricand)
majoritatea in creatorii GGE, iar ceilalti in Moderator...